2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله من تا جایی که خوندم و از پزشکا و ایمونولوژیست‌ها شنیدم خوب شدن کامل وجود نداره ویروس همیشه تو بدنشون هست فقط با آمپول و دارو کنترل و غیرفعالش میکنن

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

آره ،فک کنم همشم باید زیر نظر دکتر باشی ..تبخال تناسلی هم شنیدم سالی یبار باید بری چک بشی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

دلم می خواد خودکشی کنم

شما داری؟ عیب نداره عزیزم کنترل کن و مرتب تحت نظر باش با تحقیق به پزشک عالی پیدا کن علم روز به روز داره پیشرفت میکنه جنین انسان دارن میسازن دیگه یه بیماری مثل این درمان صددرصدش راحت پیدا میشه.

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

تازه ازدواج کردم دلم می خواد جنگ بشه بزنه وسط خونمون بمیرم

عزیزم همسرت مبتلا بوده دیگه. چرا بهت نگفته چرا آزمایش ندادین همون اول عقد؟ الان خونسردیتو حفظ کن سعی کن بجای خودزنی دنبال سلامتیت باشی. برای باردار شدن حتمااااا با پزشک مشورت کن و مشکلتو بگو. 

نه من داشتم اون نداشته

الان همسرت هم مبتلا شده بهش گفتی؟! 

نه هنز عقدم می ترسم بهش بگم

خدا کمکت کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز