2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکر نمی کردم حذف کامل قند مصنوعی و محدود کردن نون و برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 119 پست
خدا نگه دار جفتتون باشه

قربونت...

خدا شما و پسرای گلت رو هم حفظ کنه برای هم.

دیگه تا وقتی برم سونو سرتو میخورم با سوالام😅

همچی از یادم رفته نمیدونم چی بود چطوری بود.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا میدونم کلا واسه من ضرره.همش سعی میکنم اما واسم سخته.دیدی سیگاریا تو هر چیزی به سیگار پناه م ...

میونی شکلات تلخ بخوری

منم درژیمم از ۸۳تو ۳ماه شدم ۷۳ 

شیرینی جاتمو حذف کردم روزی ی شکلات تلخ با چای میتونم بخورم

خوشبحالتون منم خیلی سعی دارم میکنم که قندو حذف کنم فعلا از کیک و خوراکی ها و شکلات هایی که میخوردم ش ...

الان خوش به حال خودتم هست دیگه، آفرین به ارادت

همبن طور ادامه بده

آره، چون کالری پایینی دارن با توجه به کالری مجازت احتمالا هنوز مجوز خوردن چیزای دیگه داری، می تونی ب ...

عزیزم بلغور و که اضافه می کنی تو آب باید صبر کنیم مثل برنج آبش خشک بشه؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم بلغور و که اضافه می کنی تو آب باید صبر کنیم مثل برنج آبش خشک بشه؟؟

نگاه کن اول به اندازه ۱.۵ برابر پیمانه بلغور گندمت، آب بذار کمی نمک، روغن و زردچوبه به آب اضافه کن بذار جوش بیاد بعد که جوش اومد بلغور گندمت اضافه کن زیر شعله کم کن مثل دم برنج، بعد دم کنی بذار ، چند دقیقه بعد با قاشق یا چنگال توش هم بزن، اگه دیدی ته گرفته بهش آب جوش خیلی خیلی کم اضافه کن، یا میتونی همون اول یه مقدار بیشتر آب بذاری جوش بیاد بعد از اون آب که با روغن و نمک و زردچوبه بوده برداری کنار بذاری در آخر  بهش اضافه کنی تا ته نگیره

عزیزدلی ابجی.الان دقیقا زیر سرمم🙂گفتن همون داروها دوباره...توکلم‌به خداست و اقا امام‌حسندلم روشنه ا ...

عزیزم میتونم بپرسم مشکل کلیه دخترتون چیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نگاه کن اول به اندازه ۱.۵ برابر پیمانه بلغور گندمت، آب بذار کمی نمک، روغن و زردچوبه به آب اضافه کن ب ...

از همه دستور پختات عکس گرفتم ان شاءالله تهش بتونم یه چیزی دربیارم

مهم سلامتیه که مطمعن باش نسبت به دوره مصرف قند خیلی بهتر شدی

نه حتي فكر نكنم اونم تغييري كرده باشه 

سلامتي يه علائمي  داره

مثلا خوابت بهتر شه

سرحالتر باشي 

ديرتر خسته شي

پوستت بهتر شه

و چيزاي ديگه

من دقيقا مثل قبل دائم خسته بودم و انرژي نداشتم و ظاهرمم همون بود 

يعني بدون اغراق كوچكترين تاثيري نديدم

نه ظاهري

نه باطني

دبگه بعد ٦ ماه ول كردم

نه حتي فكر نكنم اونم تغييري كرده باشه سلامتي يه علائمي دارهمثلا خوابت بهتر شهسرحالتر باشي ديرتر خست ...

یه آزمایش بده شاید مشکل تیروئید، یا آهن یا ویتامین دی داشته باشی اخه خودم درگیر بودم

نه حتي فكر نكنم اونم تغييري كرده باشه سلامتي يه علائمي دارهمثلا خوابت بهتر شهسرحالتر باشي ديرتر خست ...

تو برو تنهامسیرآرامش