2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکر نمی کردم حذف کامل قند مصنوعی و محدود کردن نون و برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 119 پست
ممنونم بعد شما آبپز میکنید؟؟؟ یه بلاگر روسی رو دنبال میکنم اون هم با خوردن بلغور به جای برنج کلی وزن ...

دقیقا منم میچسبه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من م رژیم سالم خوری کم خوری

دارم

به وزن قبل و قبل ترهام برسم

سایزی ۴۶

وزتم اخرین وزن از تیرماه شروع کردم ۸۳و۳۰۰ بودم

الان ۷۵

زیر ۷۴ شدم

اب بدن و پریودی هپ بیشتر نشون میده

سایزی و هدفم ۷۰و بعد ۶۵

و۶۰ که عالیه

وسایزی هم ۴۲و ۴۰ بشم

انشالله

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

گندم آسیاب شده که آرد میشه بلغور که گندم خرد شده هست با اینا چی درست میکنی

آفرین همون گندم خرد شده است، درشته،بذار از مامانم بپرسم بهت میگم

اول میام یک و نیم برابر پیمانه ای که بلغور گندم دارم آب میذارم جوش بیاد نمک و کمی روغن و زردچوبه اضافه می کنم بلغورا کم کم می ریزم داخلش دم کنی میذارم، بعد چند دقیقا ای یه بار بهش یر میزنم با قاشق هم میزنم تا لطیف در بیاد چون در حجم کم آماده می کنم خیلی زود هم آماده میشه

تقریبا بله.مقدارش مهم نیس.مثلا ممکنه امروز یدونه شکلات کوچولو بخورم.فردا یه بستنی.دوروز بعد یه کیسه ...

سعی کن کم کم کمش کنی تا برسی به ترک کامل، عوارضش خیلی بیشتر از لذت آنیشه

سعی کن کم کم کمش کنی تا برسی به ترک کامل، عوارضش خیلی بیشتر از لذت آنیشه

اره بخدا میدونم کلا واسه من ضرره.همش سعی میکنم اما واسم سخته.

دیدی سیگاریا تو هر چیزی به سیگار پناه میبرن؟منم نسبت به شیرینی همینم

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
به منم بگو لطفا.چند روزه رعایت کردی که ۲کیلو کم کردی؟

کالری شماری با کرفس انجام میدم هدفم کاهش ۲ کیلو در ماه هست الان از ۶۲ رسیدم به ۶۰، یک ماه بعد به ۵۸ برسم کافیه

ولی حذف شیرینی و نون و برنج ادامه میدم

اره بخدا میدونم کلا واسه من ضرره.همش سعی میکنم اما واسم سخته.دیدی سیگاریا تو هر چیزی به سیگار پناه م ...

منم دکتر به خاطر التهاب رحمم بهم تذکر جدی داد وگرنه به خودم نمیومدم، کافیه یه اراده محکم بگیری و خودتو مجبور کنی

به منم بگو لطفا.چند روزه رعایت کردی که ۲کیلو کم کردی؟

آفرین همون گندم خرد شده است، درشته،بذار از مامانم بپرسم بهت میگم

اول میام یک و نیم برابر پیمانه ای که بلغور گندم دارم آب میذارم جوش بیاد نمک و کمی روغن و زردچوبه اضافه می کنم بلغورا کم کم می ریزم داخلش دم کنی میذارم، بعد چند دقیقا ای یه بار بهش یر میزنم با قاشق هم میزنم تا لطیف در بیاد چون در حجم کم آماده می کنم خیلی زود هم آماده میشه

من م رژیم سالم خوری کم خوریدارمبه وزن قبل و قبل ترهام برسمسایزی ۴۶وزتم اخرین وزن از تیرماه شروع کردم ...

افرین واقعا ، شما که تا اینجا رسوندی بقیه اش هم می تونی حتما، پرقدرت ادامه بده

منم دکتر به خاطر التهاب رحمم بهم تذکر جدی داد وگرنه به خودم نمیومدم، کافیه یه اراده محکم بگیری و خود ...

اگه بگم چنتا ببماری جدی سر همین شیرینی سرم اومده و حتی ترسیدم.و حتی جدی تصمیم گرفتم کنتر بزارمش و‌موفق نشدم.

قبلا بیشتر ازین میخوردم این تازه مراعات کردنمه.

التهاب معده

کبد چرب

مقاومت انسولین🥲

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲