2821
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خوبیای خودشو داره هم بدی های خودشو 

مثلا یکی از بدی هاش اینه ارشد که بودم تخت پایینیم با یه دختره که رشتش تربیت بدنی بود رفته بودن تو فاز و شبا کنار هم میخوابیدن و ل.ز بازی....

یا دزدی هم میکنن یه وقتا 

ولی خوبیای خودشو هم داره

علوم آزمایشگاهی که خوبه چقدر این شرایط سخته ما پارسال درگیر بودیم فقط استرس

اره ولی خب مسیر سختیه دیگه ۱۰ سال طول میکشه دو بار دیگه باید کنکور بدم

اخرش چیشد؟

اره ولی خب مسیر سختیه دیگه ۱۰ سال طول میکشه دو بار دیگه باید کنکور بدماخرش چیشد؟

مکانیک  بهشتی آورد   و کامپیوتر  آزاد 

همه معلم ها و مشاور ها گفتن  مکانیک بره  دانشگاش خوبه برنده   همونو رفت  در حالیکه کامپیوتر  قم  سمنان  شاهرود زنجان  میاورد

وا تو چیکار کردی وقتی زد؟چه پررو

خب من اونجا کسی رو نمی‌شناختم همه دوستای اون بودن ،بعدم کلا زدن و دعوا بلد نیستم اونم خیلی از من از نظر بدنی بزرگ تر بود،گریه کردم ولی گریم طولانی شد خون دماغ شدم یکی از بچه ها رفت به مسئول خوابگاه گفت اون از لب و بینیش داره خون میاد اونم گفت عادت میکنه به محیط لوس ترش نکنید ،اگه دانشگاه دولتی قبول شده بودم یا زیر نظر دانشگاه بود خوابگاهمون شاید اینطوری نمیشد

هم خوبیای خودشو داره هم بدی های خودشو مثلا یکی از بدی هاش اینه ارشد که بودم تخت پایینیم با یه دختره ...

خوبیاش چیه؟

من که هر چی فکر میکنم بدیه😭😂🤦🏼‍♀️