2821
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 79 پست
اخه چجوری پیدا کنم بگم بیاین تو اتاق من .. یجوری ضایعس...و اینکه ببخشید همجنسگرا هم هست بین شپن؟

خب ترم اول نمیشه طبیعتاً، ولی کم کم با بچه‌های خوابگاه آشنا میشی دیگه. شاید خوابگاه گروهی چیزی هم داشته باشه هر کی دنبال هم‌اتاقی می‌گرده اعلام کنه. 

خب عزیز من همجنسگرا که نمیاد بگه من همجنسگرام. خودت اگه حس کردی کسی بهت نظر داره اتاقتو عوض کن 😂

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پشمام😐😐😐قابلمه ادم رو برمیدارن و کثیف هم میذارن فکر میکردم حداقل انقدر تجاوز نمیکنن به حریم خصوصی ...

نه عزیزم اون بیشعور بود همه اینکارو نمیکنن 

آره میشه واحد رو عوض کرد یه کم طول میکشه 

نه من با لباس بیرون روی تخت نمیشینم

حالا مگه کدوم دانشگاه هستبرای دانشگاه های تاپ ارزش داره اما نه یه دانشگاه معمولی هیچ ارزشی نداره ...

ببین من رتبم میخوره به دولتی

اما دولتی گیلان رشته های خیلی زیادی ندارم اگر بخوام گیلان برم میرم علوم ازمایشگاهی که تا دکتری بخونم و ازمایشگاه بزنم

اما اگر بخوام برم دور میتونم دندون ازاد تیپ ۳ برم یا گفتار درمانی ساری برم

منم همین ویژگی‌ها رو دارم.برا کسی مثل من و شما خوابگاه سخت‌تره‌. اگه خوابگاه میری باید حتماً با بچه‌ ...

بازم سخته🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

من اتاقم جداعه از بقیه اعضای خانواده الان اومدیم ویلا اتاق من و خواهرم یکی شده دیشب اشکم دراومد سر این موضوع

هنوز انتخاب رشته نکردم و نمیخوام هم شهر دیگه‌ای بزنماما میترسم بعدا رو دلم بمونه و بگم ایکاش میرفتم

پسرم  رتبه ۱۹۰۰ بود ریاضی  فقط تهران رو زدیم بر اش  شهر خودمون گفتم یا تهران برو یا آزاد

تهران هم که ۱۹۰۰ قبولیش تقریبا سخته شهرای دیگه میتونست بیاره  راحت  اما چون روحیش رو میشناسم  اصلا نخواست خوابگاه بره

باز دخترا بهترن   

الان بچه های خوابگاهی درس میخوان بخونن میگن از سرو صدا و شب نشینی بقیه کلافه ایم     پایین کنار پنجره گل میکشه دودش تو اتاق ایناس 

کلا باید روحیه خیلی منعطفی داشته باشی بری خوابگاه

نه عزیزم اون بیشعور بود همه اینکارو نمیکنن آره میشه واحد رو عوض کرد یه کم طول میکشه نه من با لباس بی ...

باز خوبه

نه عزیزم شما رو نمیگم کلا بقیه رو میگم ممکنه اینکارو کنن به خصوص که اونجا مبل نداره و برای خیلیا مهم نیست

پسرم رتبه ۱۹۰۰ بود ریاضی فقط تهران رو زدیم بر اش شهر خودمون گفتم یا تهران برو یا آزادتهران هم که ...

متاسفانه من ندارم اصلا یه خورده تغییر کنه واقعا حالم بد میشه

فکر کنم اخر سر منم همینطوری تصمیم بگیرم که استان خودم برم رشته پایین تر

باز خوبهنه عزیزم شما رو نمیگم کلا بقیه رو میگم ممکنه اینکارو کنن به خصوص که اونجا مبل نداره و برای خ ...

نه عشقم خیالت راحت همه لباس هاشون رو درمیارن اکثرا تاپ میپوشن 

ولی یه پارچه کوچولو ببر اگه زمین خواستی بشینی بنداز زیرت ،دستشویی رو  هم حتما قبل رفتن آب بریز 

ببین من رتبم میخوره به دولتیاما دولتی گیلان رشته های خیلی زیادی ندارم اگر بخوام گیلان برم میرم علوم ...

علوم آزمایشگاهی که خوبه   

چقدر این شرایط سخته  ما پارسال درگیر بودیم  فقط استرس