2821
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 79 پست

هم خوبه هم بد

خوبیش خیلی چیزا یا میگیری، از آشپزی و مسئولیت پذیری و مستقل شدن و قوی شدن در شرایط تنهایی.

بدیش تحمل غربت و در کنار درس خواندن و امتحانات و غیره ، خودت باید تمام کارهات رو انجام بدید. و اینکه احتمال به خطا رفتن وجود داره، اگر فکر میکنی و خودت رو میشناسی که بری اونجا دیگه کسی نیست بهت نظارت داشته باشه و به خطا میری، خوابگاه نرو لطفاً. اما اگر صرفاً جهت درس و پیشرفت میری ، برو. و به اعتماد خانواده ت خیانت نکن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تصور کن با۶ تا از همکلاسیات رندم تو یه اتاق ۱۲ متری باشی حموم و سرویس مشترک با تعداد بیشتر ...

واقعا نمیتونم😭🤦🏼‍♀️

ولی از یه طرف میگم نکنه این حسم جوگیرانه باشه و یه عمر پشیمون بشم

منم وحشتناک ،الان یکساله رفتم و انقدر اونجا به همه خوش میگذشت و من همش روی تختم توی خودم جمع میشم ، ...

وای کتک زد تو رو؟ چرا اخههه

من میترسم اونجا بچه هاش بد باشن یا کثیف باشن یا اینکه بین شون همجنسگرا باشع

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

تلخ از چ نظرمن میترسم برم اونجا بچه هاش بد باشن یا کثیف باشن. یا اکیپی با هم دوست باشن نتونم کناربیا ...

مثلاً من خیلی به نور و صدا حساسم، دست خودم هم نیست واقعاً، سر این اذیت شدم. 

ببین همه مدل آدمی هست تو خوابگاه.

باید آدم‌های خودتو پیدا کنی با اونا هم‌اتاق بشی. 

و این که دوست آدم لزوماً هم‌اتاقی خوبی نیست. 

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

منم وحشتناک ،الان یکساله رفتم و انقدر اونجا به همه خوش میگذشت و من همش روی تختم توی خودم جمع میشم ، ...

وای دقیقا منم خوابگاه بودما ولی خب آدمی بودم که کاری به کسی نداشتم و کسی هم کاری بهم نداشت خودم همینجوری میگذروندم😂

عاشق نوتلام🍫❤️

پشمام😐😐😐

قابلمه ادم رو برمیدارن و کثیف هم میذارن فکر میکردم حداقل انقدر تجاوز نمیکنن به حریم خصوصی ادم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

الان تو مثلا نمیتونی اتاقتو عوض کنی؟

وای من متنفرم از اینکه با لباس بیرون رو تختم بشینن😭💔

مثلاً من خیلی به نور و صدا حساسم، دست خودم هم نیست واقعاً، سر این اذیت شدم. ببین همه مدل آدمی هست تو ...

اخه چجوری پیدا کنم بگم بیاین تو اتاق من .. یجوری ضایعس...

و اینکه ببخشید همجنسگرا هم هست بین شپن؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

واقعا نمیتونم😭🤦🏼‍♀️ولی از یه طرف میگم نکنه این حسم جوگیرانه باشه و یه عمر پشیمون بشم

حالا مگه کدوم دانشگاه هست

برای دانشگاه های تاپ ارزش داره  اما نه یه دانشگاه معمولی  هیچ ارزشی نداره   همون آزاد شهر خودت برو   هزینش هم همون در میاد 

زندگی خوابگاهی خرج خودشو داره به اضافه رفت و آمد و هزار چیز دیگه

ایشالا که دوستای خیلیییییی خوبی پیدا میکنی عزیزم

هنوز انتخاب رشته نکردم و نمیخوام هم شهر دیگه‌ای بزنم

اما میترسم بعدا رو دلم بمونه و بگم ایکاش میرفتم

وای کتک زد تو رو؟ چرا اخهههمن میترسم اونجا بچه هاش بد باشن یا کثیف باشن یا اینکه بین شون همجنسگرا با ...

همجنسگرا واحد ما نداشت ،هر روز رل میزدن 

اون وحشی بود بقیه نزدن ولی سکوت کردن در مقابل رفتارش 

آره بهم سیلی زد لبم خون اومد 

منم به خاطر نظافت دقیقا دعوام شد، ولی واحدمو میخوام عوض کنم بقیه واحد ها بهترن ،راستی من دانشگاه دولتی نیستم خوابگاهم زیر نظر دانشگاه نیست 

خوابگاه های دانشگاه اوضاع خیلی بهتره 

من واقعا حس میکنم ‌پشیمون میشمکلا اخلاقم اینطوریه که مثلا یه مهمونی میرم بیشتر از یه تایمی نمیتونم ب ...

منم همین ویژگی‌ها رو دارم.

برا کسی مثل من و شما خوابگاه سخت‌تره‌. 

اگه خوابگاه میری باید حتماً با بچه‌های آروم و درونگرا و مسئولیت‌پذیر هم‌اتاق بشی. 

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

هم خوبه هم بدخوبیش خیلی چیزا یا میگیری، از آشپزی و مسئولیت پذیری و مستقل شدن و قوی شدن در شرایط تنها ...

من بچه بزرگ خانوادم و مسئولیت پذیری رو تا حد زیادی بلدم 

اشپزی هم خوشم میاد

منظورم اینه از اون ادمایی نیستم که همه کارام گردن بقیه باشه و بخوام این چیزا رو با دور شدن یاد بگیرم

اینجا دوست پسر دارم و اگر دور هم برم کار خاصی قرار نیست بکنم و اصلا نمیتونم هم بکنم یه سری اخلاقای خاص دارم که منو از انجام خیلی کار ها دور نگه میداره

2823
2791
2779
2792