2821
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 79 پست
همجنسگرا واحد ما نداشت ،هر روز رل میزدن اون وحشی بود بقیه نزدن ولی سکوت کردن در مقابل رفتارش آره بهم ...

کی هر روز رل میزد

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس نرو دختر حیفه

من از شهرمون بدم میاد خاطرات بد دارم گوشه گوشه خیابونا

و حالم بده ک توی این شهرم

این حالم یکم بخاطر پشت کنکور هم هست

حالا با این اوضاع نمیدونم برم ی شهر دیگ یا ن

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه های خوابگاه

😐😐😐😐جدددددیییی؟!

گفتی واحد شما نداشت. بقیه واحد ها رل میزدن؟

خوبیاش چیه؟من که هر چی فکر میکنم بدیه😭😂🤦🏼‍♀️

خوبی هاشم زیاده 

یکی از بزرگترین خوبی هاش اینه که تو توی همچین شرایطی یاد میگیری چطور رفتار کنی یاد میگیری چطور حد و مرز خودتو داشته باشی 

دور از خانواده که باشی مستقل میشی 

نمیتونی خونه یه سوئیت کوچیک برای خودت بگیریاینطوری عالی میشه براتاگر اوضاع مالی اجازه بده

اینکارو میتونم بکنم ولی خب تنها زندگی کردن هم بدی های خودشو داره از لحاظ امنیت و اینا

جدای این اگر برم مثلا دندون دور ازاده سوییت هم بگیرم مشکل مالی نیست خودم دلم نمیخواد این همه خرج کنم راستش

واییییی منم مثل توام اصلا بیشتر از دوساعت نمیتونم تحمل کنم تو جمع باشم عصبی میشم خسته میشم فقط دلم میخواد تنها باشم حتی تو خونه فقط مامانم هستن میرم تو حیاط که تنها باشم خوابگاه برام عذابه اما شهر خودمونم دلم نمی‌خواد برم چون بابام خیلی کنترلم میکنن

اینکارو میتونم بکنم ولی خب تنها زندگی کردن هم بدی های خودشو داره از لحاظ امنیت و ایناجدای این اگر بر ...

اگر مشکل مالی نیست   باقیش کنار میای  امنیت خونه رو هم میشه جور کرد  یه جا میگیری محله خوب نزدیک دانشگاه گاهی چند مدت مادرت خواهرت  میان پیشت میمونن تا عادت کنی   روش فکر کن واقعا ارزش داره 

جاری من رویان سوئیت داشت دوران دانشجویی مشکلی نداشت

خیلی خیلی بهتر از خوابگاس

خوبی هاشم زیاده یکی از بزرگترین خوبی هاش اینه که تو توی همچین شرایطی یاد میگیری چطور رفتار کنی یاد م ...

من از لحاظ مدیریت و مسئولیت پذیری مشکلی ندارم خداروشکر یعنی مثلا مجبور نیستم برم شهر دور تو شرایط یاد بگیرم خانواده و خونه و شهرم هم خیلی دوست دارم برای همین فقط بدیاش میاد تو ذهنم

واییییی منم مثل توام اصلا بیشتر از دوساعت نمیتونم تحمل کنم تو جمع باشم عصبی میشم خسته میشم فقط دلم م ...

اره اگر خانواده کنترل گری داشته باشی این فرصته اما خب من این مشکل رو ندارم کنترل میشم اما نه به طرز ازار دهنده‌ای

تو این شرایط باید ببینی کدوم میچربه دیگه 

اینم در نظر داشته باش بری دانشگاه کمتر میتونن کنترل کنند حتی اگر تو شهر خودت باشی

اره اگر خانواده کنترل گری داشته باشی این فرصته اما خب من این مشکل رو ندارم کنترل میشم اما نه به طرز ...

آره ولی داداشم که پسره ۳۰ سالشه تو زندگیش دخالت میکنن من که جای خود دارم واسه همین تنها راهم فرار جای دوره

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز