همجنسگرا واحد ما نداشت ،هر روز رل میزدن اون وحشی بود بقیه نزدن ولی سکوت کردن در مقابل رفتارش آره بهم ...
کی هر روز رل میزد
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
من از شهرمون بدم میاد خاطرات بد دارم گوشه گوشه خیابونا
و حالم بده ک توی این شهرم
این حالم یکم بخاطر پشت کنکور هم هست
حالا با این اوضاع نمیدونم برم ی شهر دیگ یا ن
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
واییییی منم مثل توام اصلا بیشتر از دوساعت نمیتونم تحمل کنم تو جمع باشم عصبی میشم خسته میشم فقط دلم میخواد تنها باشم حتی تو خونه فقط مامانم هستن میرم تو حیاط که تنها باشم خوابگاه برام عذابه اما شهر خودمونم دلم نمیخواد برم چون بابام خیلی کنترلم میکنن
اینکارو میتونم بکنم ولی خب تنها زندگی کردن هم بدی های خودشو داره از لحاظ امنیت و ایناجدای این اگر بر ...
اگر مشکل مالی نیست باقیش کنار میای امنیت خونه رو هم میشه جور کرد یه جا میگیری محله خوب نزدیک دانشگاه گاهی چند مدت مادرت خواهرت میان پیشت میمونن تا عادت کنی روش فکر کن واقعا ارزش داره
جاری من رویان سوئیت داشت دوران دانشجویی مشکلی نداشت
خوبی هاشم زیاده یکی از بزرگترین خوبی هاش اینه که تو توی همچین شرایطی یاد میگیری چطور رفتار کنی یاد م ...
من از لحاظ مدیریت و مسئولیت پذیری مشکلی ندارم خداروشکر یعنی مثلا مجبور نیستم برم شهر دور تو شرایط یاد بگیرم خانواده و خونه و شهرم هم خیلی دوست دارم برای همین فقط بدیاش میاد تو ذهنم