2777
2789
عنوان

بهترین رمانی که خوندین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 142 پست
رمانهاى گابريل گارسيا ماركز پدر خوانده،آخرين پدر خوانده از ماريو پوزو گتسبى بزرگ

مرگو میر توو ش نیس...

اخه وقتی بهترینای داستان بمیرن خیلی 😢

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ژانریه؟؟؟

کتاب دزیره رمانی بسیار جذاب و تاریخی اثر آن ماری سلینکو، برگرفته از وقایع و رویدادهای نیمه دوم قرن هجدهم و عصر ناپلئون است. قهرمان اصلی این رمان بزرگ برناردین اوژنی دزیره است. دزیره کلاری ملقب به دزیدریا، ملکه سوئد و نروژ دختر آقای فرانسیس کلاری تاجر ابریشم و اهل مارسی بود که در هشتم نوامبر سال 1777 میلادی در مارسی فرانسه چشم به جهان گشود.

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
گندم خیلی قشنگه طنزه

مرسی.

تاالان طنز نخوندم.ولی دوس دارم ی بار کنار کتابای دیگمم رمان طنز هم بخونم

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
افسونگر ،،عاشقانه.....تقاص عاشقانه انتقام معمایی...این مرد امشب میمیرد عاشقانه معمایی..انتقام...زیاد ...

ممنونم

منه پیش از او اثره جوجو مویز. بلندیهای بادگیر. غرور یا تعصب. دزیره. دایی جان ناپلئون. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
2790
2778
2791
2779
2792