2777
2789
عنوان

بهترین رمانی که خوندین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 142 پست
کتاب  دزیره  رمانی بسیار جذاب و تاریخی اثر  آن ماری سلینکو ، برگرفته از وقایع و ر ...

ممنونم ازت عاااشق رمان تاریخیم...مثه سینوهه مستنده ؟؟؟

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی. تاالان طنز نخوندم.ولی دوس دارم ی بار کنار کتابای دیگمم رمان طنز هم بخونم

گندم اثر م مودب پور هست به درد نوجوون ها میخوره عشق و عاشقی تخیلی هست

کتاب طنز حافظ ناشنیده پند طنز تاریخی هست از ایرج پزشکزاد

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

رمان اسطوره(طنز و عاشقانه) 

رمان خارجی نان و گل سرخ

و رمان قرار نبود از هما پوراصفهانی

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
گندم اثر م مودب پور هست به درد نوجوون ها میخوره عشق و عاشقی تخیلی هست کتاب طنز حافظ ناشنیده پند طنز ...

ممنوووووونم💋💋💋💋

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
مرگو میر توو ش نیس... اخه وقتی بهترینای داستان بمیرن خیلی 😢

ببين عزيزم بهترين رمان ماركز كه صدسال تنهاييه سرگذشت چند نسل از يه خونواده رو شرح ميكنه،پس طبيعيه شخصيت اصلى داستان ميميره و بعد به شخصيت بعدى داستان ميپردازه

اما رمانهاى ديگش نه 

اون دوتا رمان ماريو پوزو هم پدرخوانده كمى دردناكه چون دوتا از شخصيت هاى اصلى ميميرن يعنى خود پدر خوانده و پسرش

گتسبى بزرگ رو هم كلا نخون پس چون در آخر شخصيت اصلى ميميره😣

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
آره . خیلی کتاب خوندم . بیشتر عشق و عاشقیه

چن روز پیش تموم کردم اونو الان ی کتاب دیکه شرو کردم.ولی اون که داستانی نبود...🤔

ی جورایی مثبت اندیشی و اینکه از نیروی درونت استفاده کن

دست های الوده.یادمه تاوان عشق فهیمه رحیمی وپنجره روخیلی دوست داشتم.رمانهای غمناک نسرین ثامنی .اماالان نویسندگان جدید اومدن که حتی اسمشون رونشنیدم.کتابهای ر.اعتمادی ومودب پورهم خوبن