2777
2789
عنوان

بهترین رمانی که خوندین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 142 پست
رمانهای نسرین قدیری.دانیل استیل .پزشک فرعون.ایران که از خاندان قاجاربود.وخیلی کتابهای دیگه حدود پنج ...

سینوهه که عاااالی بود...

کتابای بزرگ علوی.جمال زاده صادق هدایت خوبن؟؟؟نمیدونم چرا حس میکنم اصن جالب نیس(البته هیچوقت نخوندمشون).

ولی اگه خوب و مفید باشن میخونمشون

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

كتاب قصر سن پل_ژان دلاور اثر ميشل زواگو هم عاليه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینوهه که عاااالی بود... کتابای بزرگ علوی.جمال زاده صادق هدایت خوبن؟؟؟نمیدونم چرا حس میکنم اصن جالب ...

سینوهه شاهکاره.صادق هدایت وجمال زاده سالهای دور خوندم اون موقع روحیاتم متفاوت بود .

ببين عزيزم بهترين رمان ماركز كه صدسال تنهاييه سرگذشت چند نسل از يه خونواده رو شرح ميكنه،پس طبيعيه شخ ...

بابت توضیحاتت ازت ممنونم حتما کتاب گارسیا رو میخونم. 

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

سمفونی مردگان و سال بلوا از عباس معروفی.

چراغ ها را من خاموش می کنم از زویا پیرزاد.

رویای تبت از فریبا وفی.

پاییز فصل آخر سال است از نسیم مرعشی.

کتاب های استاد مستور.

کتاب های نویسنده ارزشمند آقای دولت آبادی.

کویر از دکتر شریعتی.

کتاب بیگانه از آلبرکامو.

قلعه حیوانات از جرج اورول.

تهوع از ژان پل سارتر.

ابله از داستایفسکی.

بلندی های بادگیر از امیلی برونته.

عقاید یک دلقک از هاینریش بل.

مسخ از فرانتس کافکا.

بوف کور و زنده به گور از صادق هدایت.

کافکا در کرانه از هاروکی موراکامی.

فکر کنم به اندازه کافی گفتم😅 بازم سوالی بود در خدمتم😊

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام
باغ مارشال . داستانش واقعیه.  دو تا جلد داره . پیشنهادمیکنم بخونینش☺

چ ژانریه؟

بابت توضیحاتت ازت ممنونم حتما کتاب گارسیا رو میخونم. 

خواهش ميكنم،آره از دستشون نده👍

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
پرنده خارزار نویسنده اش یادم نمیاد امینه نوشته مسعود بهنود

نویسنده اش فک کنم کالین مک کالو باشه 

عااااااااالیه 

پرنده خارزار

یا 

مرغان شاخسار طرب 

مترجم ها متفاوت اسم رو معنی کردن 

بلندیهای بادگیر کتابش رودوست داشتم.زیاد کتابهای گارسیا مارکز رودوست نداشتم فقط به دلیل تعدادصفحاتش.وگرنه رمان نویس قهاری بود.اگه عاشقانه میخونی دانیل استیل خوبه .اگه صبر وحوصله داری مارکز

سمفونی مردگان و سال بلوا از عباس معروفی. چراغ ها را من خاموش می کنم از زویا پیرزاد. رویای تبت از ف ...

کتابای دولت ابادی واقعا خوبه:؟:

از بین این کتابایی که گفتی قلعه حیوانات و بلندیهای باد گیررو خوندم که عاااالی بودن.

البته بلندیهای بادگیر که اشکمو دراورد(واسه کنکورمم میخوندمش.ولی درگیر احساسات شدم 😢)

نویسنده اش فک کنم کالین مک کالو باشه  عااااااااالیه  پرنده خارزار یا  مرغان شاخسا ...

این عاشقانه هست و فوق العاده زیبا

دزیره و برباد رفته هم فوقع العادست 

تاریخیه عاشقانه هست 

دزیره معشوقه ی ناپلئون بوده 

اسکارلت -برباد رفته-  هم  داستان ی دختر هست تو جنگ امریکای جنوبی 

عالیه 

البته اناکارنیا هم تعریفشو شنیدم 

خریدم اما هنوز نخوندم 

خواهش ميكنم،آره از دستشون نده👍

حتماااا میخونمشون.

قبلنا اصن رمان نمیخوندم ولی جدیدا کنار کتابای دیگه خودمو با رمان هم سرگرم میکنم.(خیلی بهتر از فیلم دیدن ایناس.(بنظر من))

2790
2778
2791
2779
2792