2777
2789
عنوان

بهترین رمانی که خوندین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 142 پست
بهشت گمشده داستان زندگی ونسان ونگوک

ممنونم هروقت کتاب خوب دیگه ایی هم خوندی بگو خوشال میشم💋💋💋

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
ممنونم هروقت کتاب خوب دیگه ایی هم خوندی بگو خوشال میشم💋💋💋

دارم فکر میکنم که یادم بیاد..

اولین کتابی که خوندم پایان سال اول ابتدایی بودم ی کتاب قطور به قطر 5 سانت روی طاقچه اتاق پذیرایی بود که برش داشتم و خوندمش..اسمش رو خوب یادم نمیاد ولی انگار زن قبل از اسلام بود

در مورد اینکه زمانی بود که زن خیلی بی ارزش بود و  از پس مانده غذای مرد میخورد و زن رو غرق طلا میکردند و به دریا می انداختند و باور داشتند که دریا بهشون روزی و نعمت میده.

و تصمیم گرفتم یک زن مفید و سازنده باشم.

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم فکر میکنم که یادم بیاد.. اولین کتابی که خوندم پایان سال اول ابتدایی بودم ی کتاب قطور به قطر 5 ...

ایول ب تو از همون اول کتاب میخوندی...

بهترین کارو میکنی.

کتاب جالبی بنظر میاد ببینم پیداش میکنم.عاشق کتابای تاریخیم🌼🌼🌼

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
ایول ب تو از همون اول کتاب میخوندی... بهترین کارو میکنی. کتاب جالبی بنظر میاد ببینم پیداش میکنم.عا ...

کتاب داستانها وپندها استاد شهید مرتضی مطهری عالی بود تابستانی که داشتم میرفتم چهارم خوندمش

هرداستان پندی داشت که برای زندگی خیلی مفیده.

حکایتی بود از کسی که از پیامبر میپرسه چطور بنده خوب خدا باشم بهش میگه دروغ نگو.باخودش فکرمیکنه فقط همین.باشه دروغ نمیگم.بعدش هرکار خلافی میره بکنه میبینه مجبوره بعدش دروغ بگه.

بله مسلمان دروغ نمیگه

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست

از بهترین کتابهایی که خوندم میتونم از "زندگی پیش رو" اثر رومن گاری نام ببرم و "ناتور دشت" اثر دی سلینجر... کارهای میلان کوندرا رو هم بسیار میپسندم و تقریبا هیچ کتابی از هرمان هسه هم نیست که نخونده باشم... خوندن سه گانه کافکا رو هم که شامل سه اثر ناتمام به نامهای " امریکا"، "قصر" و "محاکمه" هست رو هم به همه کتاب خونا پیشنهاد میکنم... یه کتاب پنج جلدی هم هست به نام "بر جاده های آبی سرخ" که نوشته نادر ابراهیمی هست و زندگی نامه میرمهنا دغابی از مبارزین دوران زندیه هست که اگر اهل رمانهای تاریخی باشید میپسندینش.... راستش انقدر کتاب خوب خوندم  که نمیدونم دیگه کدومشون رو معرفی کنم

از بهترین کتابهایی که خوندم میتونم از "زندگی پیش رو" اثر رومن گاری نام ببرم و "ناتور دشت" اثر دی سلی ...

ممنونم ازت.ولی کاش ژانرشونم میگفتی

ممنونم ازت.ولی کاش ژانرشونم میگفتی

من چون از نوجوونی به فلسفه علاقه زیادی داشتم بیشتر کتابهای فلسفی میخونم و متناسب با همین مسئله رمانهای مورد علاقم هم رمانهای فلسفی هستن مخصوصا تو پست قبلیم نگفتم اینها رمانهای فلسفی هستن، چون خیلی ها فلسفه رو خیلی پیچیده میدونن اما این رمانها دقیقا از زبون خود ماست و درک و شناختی که از هستی داریم حالا بسته به عقاید نویسنده که اگزیستانسیالیست باشه یا نهیلیست یا پیرو هر مکتبی دیدگاه خودش رو به ما نشون میده و تمام جذابیت چنین کتابهایی همینه که سهل ممتنع هستند. بر جاده های آبی سرخ هم که خدمتتون عرض کردم، داستان تاریخی هستش

رمانایی که میگموخیلی دوست دارم وهرچندوقت یباربااینهمه مشقله بازم میخونم

آدم وحوا

پشت یک دیوارسنگی

رازیک سناریو

اگه گفتی من کیم

دالان بهشت

افسونگر

سه شیطون بلا

رمان محشر به نام دیانه

ویدیا

خیلی خوندم حالابازم یادم بیادمیگم

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)