2777
2789
عنوان

بیایین عکس😁❤️

321 بازدید | 31 پست

خوش سلیقه ها پارچه خریدم واسه دوخت پیراهن ..

پارچه سنگ دوزی شده ..لطفاً نظر واقعیتون بگین پارچش قشنگع یا نه.؟

رنگ بدن یا رنگ کرم روشن گرفتم ..و اینکه آستین هم می‌زارم !!

و به نظرتون یقه لباس چه مدلی دوخته شه؟؟

تو تن شیک میشه ؟؟

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیباست، اگه میخوان این مدلی بدوزین باید اندامتون اوکی باشه

خوبه اندامم ..مدل ماهی میدوزمم

به نظرت پارچه جذابی؟؟

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

خیلی قشنگههه

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

خیلی قشنگههه

دو دل شدم که خوب نیست😵

دو دل شدم که خوب نیست😵

نههه خیلی خوشگللهههههه

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

خیلییی خوشگلههههه بنظرم

واقعا ؟؟

اندامم خیلی خوبه ..

ولی فکر میکنم لباس خیلی قشنگی نمیشه ..

تا حالا اصلا رنگ روشن نپوشیدم نمی‌دونم چجوری میشم ..

پارچم شنبه میاد دستم ..از قشم سفارش دادم

2790
2778
2791
2779
2792