فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5309 عنوان بیایین عکس😁❤️ 321 بازدید | 31 پست خوش سلیقه ها پارچه خریدم واسه دوخت پیراهن ..پارچه سنگ دوزی شده ..لطفاً نظر واقعیتون بگین پارچش قشنگع یا نه.؟رنگ بدن یا رنگ کرم روشن گرفتم ..و اینکه آستین هم میزارم !!و به نظرتون یقه لباس چه مدلی دوخته شه؟؟تو تن شیک میشه ؟؟ . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂 1404/06/14 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5309 . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5309 به نظرتون چطوره؟؟ . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
ریحانهههههههه۱۹۹۸۹۹۹ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 2631 به نظرتون چطوره؟؟ زیباست، اگه میخوان این مدلی بدوزین باید اندامتون اوکی باشه
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5309 زیباست، اگه میخوان این مدلی بدوزین باید اندامتون اوکی باشه خوبه اندامم ..مدل ماهی میدوزممبه نظرت پارچه جذابی؟؟ . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
هاله_ماه_16 عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 1550 خیلی قشنگههه فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای 🌙
ladymooon عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 2404 جذابه 🕊فرزند ایران و جان فدای میهن🕊 عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این ، فدای یکی خشت ایران زمین🤍
yasna__ka عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 761 قشنگه داره از ابر سیاه خون میچکه جمعه ها خون جای بارون میچکه «ک م خ»
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5309 خیلی قشنگههه دو دل شدم که خوب نیست😵 . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
هاله_ماه_16 عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 1550 دو دل شدم که خوب نیست😵 نههه خیلی خوشگللهههههه فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای 🌙
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4907 خیلی قشنگه عزیزم مبلرکت باشه .میشه بگی از کجا و چند شد.البته اگه دوست داشتی بگو پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.
خواهرالیزابتم عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 881 خیلی پارچه قشنگیه مبارکتون باشه چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار! و خدا نه همون بار.... بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5309 خیلییی خوشگلههههه بنظرم واقعا ؟؟اندامم خیلی خوبه ..ولی فکر میکنم لباس خیلی قشنگی نمیشه ..تا حالا اصلا رنگ روشن نپوشیدم نمیدونم چجوری میشم ..پارچم شنبه میاد دستم ..از قشم سفارش دادم . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 7021 خیلی خوشگله مبارک باشه به دل خوش بپوشی🩷فکر کنم یقه دلبری خوب باشه