2821
2789
عنوان

بیایین عکس😁❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 31 پست
خیلی قشنگه عزیزم مبلرکت باشه .میشه بگی از کجا و چند شد.البته اگه دوست داشتی بگو

فدات مرسی قشنگم ..

از همون پیج که شات گرفتم سفارش دادم 

متری ۱۴۵۰ ..همین پارچه تو شهر خودمون متری ۳ میلیون بود ...

از قشم سفارش دادم ..پیج معتبر و مطمئنیه خیالتون راحت 

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

خیلی خوشگله مبارک باشه به دل خوش بپوشی🩷فکر کنم یقه دلبری خوب باشه

مرسی عزیزم خودمم یقه دلبری تو ذهنمه ..

ولی قسمت سینه رو دکلته بدوزم شیک تر نمیشه ؟؟؟

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم خودمم یقه دلبری تو ذهنمه ..ولی قسمت سینه رو دکلته بدوزم شیک تر نمیشه ؟؟؟

میخواستم قایقی بگم اشتباه گفتم 😂🥲💔

چرا دکلته هم خوب میشه به طرحش میخوره

میخواستم قایقی بگم اشتباه گفتم 😂🥲💔چرا دکلته هم خوب میشه به طرحش میخوره

خدا کنه قشنگ بشه..

یکمم‌پایین لباسو دنباله دار کنم چی ؟؟؟

خیلی خوشگله .بنظرم یغه اش ساده و صاف و کمی باز .یغنی بیاد پایین تر خیلی جذاب میشن

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

خدا کنه قشنگ بشه..یکمم‌پایین لباسو دنباله دار کنم چی ؟؟؟

قشنگ میشه نگران نباش خوش سلیقه ای خودت

اینم خوب میشه اتفاقا

بعد ب خیاط ک نشون بدی نظرشو بپرسی خودشون انقدر دوختن میدونن چطوری بهتر میشه 

واقعا ؟؟اندامم خیلی خوبه ..ولی فکر میکنم لباس خیلی قشنگی نمیشه ..تا حالا اصلا رنگ روشن نپوشیدم نمی‌د ...

نه بابا بد به دلت راه نده. اندامت که میگی خوبه 

این لباسیم که من میبینم تو هراندامی خوب میشینه

خیلی خوشگله .بنظرم یغه اش ساده و صاف و کمی باز .یغنی بیاد پایین تر خیلی جذاب میشن

آره وسط سینه یکم بیاد پایین تر بالا سینه اون قسمت شاخه ها دکلته بشه 

به دستونم رسیده.کیفیتش خوب بوده.؟

مامانم سفارش داد بله رسید به دستش عالی بود ..

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792