فاطمه_خاانوم مدیر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5304 عنوان بیایین عکس😁❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 31 پست خوش سلیقه ها پارچه خریدم واسه دوخت پیراهن ..پارچه سنگ دوزی شده ..لطفاً نظر واقعیتون بگین پارچش قشنگع یا نه.؟رنگ بدن یا رنگ کرم روشن گرفتم ..و اینکه آستین هم میزارم !!و به نظرتون یقه لباس چه مدلی دوخته شه؟؟تو تن شیک میشه ؟؟ . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂 1404/06/14 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5304 خیلی قشنگه عزیزم مبلرکت باشه .میشه بگی از کجا و چند شد.البته اگه دوست داشتی بگو فدات مرسی قشنگم ..از همون پیج که شات گرفتم سفارش دادم متری ۱۴۵۰ ..همین پارچه تو شهر خودمون متری ۳ میلیون بود ...از قشم سفارش دادم ..پیج معتبر و مطمئنیه خیالتون راحت . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5304 خیلی خوشگله مبارک باشه به دل خوش بپوشی🩷فکر کنم یقه دلبری خوب باشه مرسی عزیزم خودمم یقه دلبری تو ذهنمه ..ولی قسمت سینه رو دکلته بدوزم شیک تر نمیشه ؟؟؟ . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 7019 مرسی عزیزم خودمم یقه دلبری تو ذهنمه ..ولی قسمت سینه رو دکلته بدوزم شیک تر نمیشه ؟؟؟ میخواستم قایقی بگم اشتباه گفتم 😂🥲💔چرا دکلته هم خوب میشه به طرحش میخوره
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5304 میخواستم قایقی بگم اشتباه گفتم 😂🥲💔چرا دکلته هم خوب میشه به طرحش میخوره خدا کنه قشنگ بشه..یکممپایین لباسو دنباله دار کنم چی ؟؟؟ . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
ریحانهههههههه۱۹۹۸۹۹۹ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 2631 خوبه اندامم ..مدل ماهی میدوزممبه نظرت پارچه جذابی؟؟ اره خیلی کاریزماتیکع
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5304 اره خیلی کاریزماتیکع مرسی جیگر🫀 . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7053 خیلی خوشگله .بنظرم یغه اش ساده و صاف و کمی باز .یغنی بیاد پایین تر خیلی جذاب میشن یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 7019 خدا کنه قشنگ بشه..یکممپایین لباسو دنباله دار کنم چی ؟؟؟ قشنگ میشه نگران نباش خوش سلیقه ای خودتاینم خوب میشه اتفاقابعد ب خیاط ک نشون بدی نظرشو بپرسی خودشون انقدر دوختن میدونن چطوری بهتر میشه
zeinab240 عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 391 واقعا ؟؟اندامم خیلی خوبه ..ولی فکر میکنم لباس خیلی قشنگی نمیشه ..تا حالا اصلا رنگ روشن نپوشیدم نمید ... نه بابا بد به دلت راه نده. اندامت که میگی خوبه این لباسیم که من میبینم تو هراندامی خوب میشینه
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5304 خیلی خوشگله .بنظرم یغه اش ساده و صاف و کمی باز .یغنی بیاد پایین تر خیلی جذاب میشن آره وسط سینه یکم بیاد پایین تر بالا سینه اون قسمت شاخه ها دکلته بشه . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4924 به دستونم رسیده.کیفیتش خوب بوده.؟ پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.
فاطمه_خاانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5304 به دستونم رسیده.کیفیتش خوب بوده.؟ مامانم سفارش داد بله رسید به دستش عالی بود .. . یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4924 مامانم سفارش داد بله رسید به دستش عالی بود .. مبارکت باشه عزیزم.🥰 پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.
idnya عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 1339 وووی چه نازههه😍😍😍 باهاش قطعا میدرخشی 🪷🌱بالاخرهجورمیشهجورچینروزگاربرات🌱🪷