2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلاب

ژل الوئورا

سفیده تخم مرغ

اینا یکم بهتر میکنه اما از بین نمیبره

اگه موداره با پودر بهداشتی بزن یکم سفیدتر میکنه

❤️👨‍👩‍👦‍👦❤️خدایا خودت مراقب عزیزان باش🤲.💖.🤲 کاهش وزن1400.2.15💙قد 167💙وزن شروع68.5❤️وزن این هفته20. 3💙 65.5💙 وزن این هفته4.5💙64.5💙وزن این هفته20. 4💙63.5💙 وزن این هفته27. 4💙63💙وزن این هفته.5.3💙62💙وزن این هفته17. 5😢62💙. وزن هفته6.7. 61💙  وزن هفته28. 6. 60💚صعود به گروه سبز🥰وزن هفته7.18. 59💚         وزن هدف55                      گروه ابی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙         گروه سبز💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

درمان ترک_بارداری (ناشی از چاقی لاغری و حاملگی)

🍃🌸کندر را پودر کنیدو با روغن زیتون روی حرارت بگذارید تا کندر حل شود

🔺با ترکیبی از کندر و روغن زیتون به تکرار روغن مالی کنید تا پوست جمع شود(۳ماه).

🎍آنگاه با ژل آلوئه ورا  به تکرار بمالیدپوست صاف وتمیزی ایجاد میشود(۱ ماه)

🕰طول درمان ۴ ماه است.

این روشو از طب سنتی پیدا کردم امتحان کن 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

من دو تا کرم داده دکترم.داره بهتر میشه.دو ماه و نیمه زایمان کردم ترکای بدی داشتم.دارن میرن.یکیش stretch mark برند placentor یکیشون هم depigmentation همون برند. یه روغن بایواویلم گرفتم همه رو روزی دوبار میزنم. 

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
میشه بهم بگید الان نتیجه چطور بوده؟؟

از همه بهتر همون بایواویل بود.کامل کامل نرفتن ولی خییییلی کمرنگ شدن.بعدم من حوصله استفاده روزی دوبار و ۵دقیقه ماساژ ندارم ولی دور و برم بودن درست استفاده کردن و نتیجه خیلی خوب گرفتن.از لیزر بهتره!

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am