2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلاب

ژل الوئورا

سفیده تخم مرغ

اینا یکم بهتر میکنه اما از بین نمیبره

اگه موداره با پودر بهداشتی بزن یکم سفیدتر میکنه

❤️👨‍👩‍👦‍👦❤️خدایا خودت مراقب عزیزان باش🤲.💖.🤲 کاهش وزن1400.2.15💙قد 167💙وزن شروع68.5❤️وزن این هفته20. 3💙 65.5💙 وزن این هفته4.5💙64.5💙وزن این هفته20. 4💙63.5💙 وزن این هفته27. 4💙63💙وزن این هفته.5.3💙62💙وزن این هفته17. 5😢62💙. وزن هفته6.7. 61💙  وزن هفته28. 6. 60💚صعود به گروه سبز🥰وزن هفته7.18. 59💚         وزن هدف55                      گروه ابی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙         گروه سبز💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

درمان ترک_بارداری (ناشی از چاقی لاغری و حاملگی)

🍃🌸کندر را پودر کنیدو با روغن زیتون روی حرارت بگذارید تا کندر حل شود

🔺با ترکیبی از کندر و روغن زیتون به تکرار روغن مالی کنید تا پوست جمع شود(۳ماه).

🎍آنگاه با ژل آلوئه ورا  به تکرار بمالیدپوست صاف وتمیزی ایجاد میشود(۱ ماه)

🕰طول درمان ۴ ماه است.

این روشو از طب سنتی پیدا کردم امتحان کن 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

من دو تا کرم داده دکترم.داره بهتر میشه.دو ماه و نیمه زایمان کردم ترکای بدی داشتم.دارن میرن.یکیش stretch mark برند placentor یکیشون هم depigmentation همون برند. یه روغن بایواویلم گرفتم همه رو روزی دوبار میزنم. 

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
میشه بهم بگید الان نتیجه چطور بوده؟؟

از همه بهتر همون بایواویل بود.کامل کامل نرفتن ولی خییییلی کمرنگ شدن.بعدم من حوصله استفاده روزی دوبار و ۵دقیقه ماساژ ندارم ولی دور و برم بودن درست استفاده کردن و نتیجه خیلی خوب گرفتن.از لیزر بهتره!

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am