2777
2789
عنوان

بحثمون شد💔😔

392 بازدید | 26 پست

۷ماهه نامزدم یعنی عقدم قبلا باهم تو رابطه بودی تا ۲سال بهش اعتماد دارم ولی خیلی از زن ها شوخی میکنه مثلا تو راه یکیو میدی میگفت اوو چ باسنی داره و بعد بهم نگاه میکرد میخندید منم چون میدونم از روی شوخی اونجوری میکنه ک حرصم بدع خودش ۵تا زنداداش داره اونا خانوادگی خیلی باهم صمیمی اند باهم خیلی شوخی دارن و راحتن شوعرمم خیلی با زنداداشاش راحته

چند باری بحثمون شد بهش گفتم خوشم نمیاد اینقدر تو فاز زنا باشی ناراحت میشم و اینا ولی نتیجه ای ندیدم

استوری هاشونو نگاه میکنه امروز ناراحت شدم باهاش بحث کردم گفتم خجالت بکش چرا زن گرفتی ولی نمیدونستم چجوری ناراحتیمو بهش نشون بدم اونم بهم گفت مگه چشات دراوردم یا خیانت کردم و فلان خلاصه

اخرش بهش گفتم هنوز نرفتیم سره خونه زندگیمون از الان رابطمون گوه شده خودت میدونی متنفرم ،زن ها دور ورتو خط بکش

گفتم کیان مگه گفتم هرکی باشه یهو تند شد باهام گفت حرف دهنت بفهم بدون داری چی میگی گفتم یعنی طرف بقیه رو گرفتی الان گفت اره بعد چنتا حرف هی گفت و گفت کلا جوابش ندادم فقط میخوندم اخرش گفت شب خوش راحت بخوابی و اینو داد😔💔🖐️

منم کلا جوابی ندادم

اخه من چی گفتم مگه ،

خیلی حالم بده دارم دق میکنم😭💔

شما بگین من اگ اشتباهم بگین

ولی خیلی زیاد همو دوست داریم بهش هم اعتماد دارم

هیچ مرد عاشقی جلو زنش ب بقیه نمیگه عجب باسنی این مشکل داره

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

.عزیزم تو اشتباه نمیکنی و حرفت درسته ، چرا باید هیز باشه چه معنی داره مردی که متاهله انقد راحت باشه با فامیلای خانوم ...

به نظرم منطقی باهاش صحبت کن نتیجه نداد ببرش مشاوره

باید بشود ...مراعهدیست با خود 🕊️🤍

از اول معلوم بوده اخلاقش چیه دیگه . تو دوران دوستی فهمیدی ناراحت نباید بشی الان

تو دوران دوستی بیرون نمیرفتیم ولی تو چت هم خیلی از اونجور شوخی ها میکرد

.عزیزم تو اشتباه نمیکنی و حرفت درسته ، چرا باید هیز باشه چه معنی داره مردی که متاهله انقد راحت باشه ...

شرایط مشاوره رو ندارم چ برسه ب اینکه ببرمش

نمیدونم چجوری باهاش خرف بزنم خودش بفهمه

شرایط مشاوره رو ندارم چ برسه ب اینکه ببرمشنمیدونم چجوری باهاش خرف بزنم خودش بفهمه

بهش بگو من میدونم که شاید تو منظوری نداشته باشی اما این رفتارت این حس رو بهم میده ( احساست رو کاملا توضیح بده) باعث میشه ازت فاصله بگیرم ، لطفاً اینکارو نکن بخاطر عشقمون هم که شده نکن من دوست ندارم ازت ناراحت باشم و زندگیمون تلخ شه.

باید بشود ...مراعهدیست با خود 🕊️🤍

بهش بگو من میدونم که شاید تو منظوری نداشته باشی اما این رفتارت این حس رو بهم میده ( احساست رو کاملا ...

هر کاری کردم هر روشی باهاش حرف زدم ناراحتمیمو ب این موضوع درک نمیکنه

ببین عزیزم

یه کاری کن باهم اشتی کنید و برید بیرون شروع کن از اندام و ظاهر مردها و پسرای دیگه حرف زدن مسخره بازی و لودگی بخنو بگو عه پسره چه سینش پر موعه چه بی موعه و...

اگه قاطی کرد همونجا بکوب دهنش