2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی

514 بازدید | 61 پست

ببخشید عنوان رو اینطوری زدم

چقدر معتقد و مذهبی هستین؟ ایا قران رو با ترجمه و تفسیر خوندین؟ نی نی یار اگه بحث بشه قفل میکنم تاپیک رو توروخدا بزارین بمونه

اگر کسی بخواد قرآن را بفهمه باید با تفسیر بخونه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

مذهبی دو اتیشه نیستم ولی به اصول وقواعد دینم معتقدم و پایبند

البته من دینم اسلام نیست مسیحیم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه زمانی قرآن رو با معنی میخوندم و نت برداری میکردم. اون روز نوشته هامو داشتم میخوندم دیدم چقدر مطالب آموزنده و قابل ملموس تو قرآن گفته شده.

یکیش این بود که وقتی میخواهید خیرات کنید اول به فامیل خودتون برسید. اولویت با یتیمها و فقیران فامیلتونه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها ممنونم

ولی قرآنو با ترجمه خوندم

همش نه ولی یه جاهاییشو دوست داشتم و منطقی بود

و یه سری مواردش با مطالب انجیل هم خوانی داشت

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
یه زمانی قرآن رو با معنی میخوندم و نت برداری میکردم. اون روز نوشته هامو داشتم میخوندم دیدم چقدر مطال ...

من خیلی برام سوال پیش اومده

چرا گفته شده زنان کشتزار شما هستند

یا الرجال قوامون علی النسا

یا باید کفار کشته بشن

من خیلی برام سوال پیش اومده چرا گفته شده زنان کشتزار شما هستند یا الرجال قوامون علی النسا یا باید کف ...

ااونجایی ک گفتی چرا میگن زنان کشتزار شما هستند

چون زن فقط میتونه باردار بشه و رحم داره و خدا تمثیل کرده