2821
2789
عنوان

مرد لر

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 87 پست

همسرم لره

یه غیرت خاصی داره ولی خب اینطور نیس بگه تنها نرو بیرون لباس بلند بپوش با اینکه خانوادش مذهبی هستن ولی کار ب پوشش من نداره

ولی خشش نمیاد با مردا صحبت کنم یا بدش میاد حتی یک لحظه شالم بیوفته جلو نامحرم

منم عربم دقیقا همین مثال هایی ک گفتم برا بابامم مهمه

ب قومیت نیس عزیزم به خود شخص هست

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

الآن چقدر از اموالتون به نام مادرت هست؟لطفا فقط صادقانه جواب بده؟اکر مادرت بخواد چند روز سفر مجردی ب ...

۲ تا خونه داریم هر دو به اسم مامانمه

اره بابام مشکلی نداره ولی مامانم بیشتر از ۱ روز منو داداشمو تنها نمیزاره

میشه گفت هر دوشون برای بیرون رفتن با دوستاشون با هم هماهنگ میکنن و از هم اجازه میگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ تا خونه داریم هر دو به اسم مامانمهاره بابام مشکلی نداره ولی مامانم بیشتر از ۱ روز منو داداشمو تنها ...

اگر صادقانه جواب داده باشی یا شاید پدر شما جزو اون یه درصده ولی اگر همه ی اقوام لرتون این مدلی هستن پس شاید طایفه با طایفه فرق کنه 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

تا وقتی تو لرا زندگی کنی میگی فقط لر اما اگه پاتو فراتر بزاری ازاون منطقه میبینی تفاوتو .مردای لر غی ...

ن خودم لرم همسرمم لره اصلا اینطور ک تو گفتی نیستیم

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

اگر صادقانه جواب داده باشی یا شاید پدر شما جزو اون یه درصده ولی اگر همه ی اقوام لرتون این مدلی هستن ...

بختیاری ها مخصوصا اونا که شهر زندگی می‌کنن خیلی خیلی فرهنگشون نزدیک فارس ها شده 

ما عروس فارس داریم عروس عرب ترک همه جایی داریم واقعا انعطاف پذیریم و با همه سازش داریم 

در رابطه با اموال هم الان خواهرم همه اموالشون بنام خودشه مادرشوهرم  اینا سه تا خونه دارن دو‌تا بنام خودش یکی بنام پدر شوهر 

پدرم خونه بزرگه ویلایی ش بنام زنش هست ی خونه کوچکتر داره بنام خودش 

همسرم خونه نداره ولی توافق کردیم خریدیم سه دونگ سه دونگ باشه ماشینمون بنام منه 

عمه م و شوهرش بالای هفتاد سالن پیر خونه شون بنام عمه م 

نمی‌دونم تصوری که از لرها درست کردن چیه و چطوره

و ی نکته هم بگم‌ اینمثالا ک زدم از شهرهای مسجد سلیمان اهواز ایذه شوشتر اصفهان و شهرکرد بود  

ولی من بعنوان ی بختیاری باید بگم که ما اکثرمون مذهبی نیستیم پوششمون آزاده 

تفریحاتمون هم والا داریم الان ما هر آخر هفته باغیم فقط خانما دور همی داریم 

مردامون هم تفریح دارن و هیچ کدوم اون یکی رو محدود نمیکنیم 

.

چرا ربط داره مثلا لر ها تا جایی که تو زندگیم لر دیدم شاید زنشون رو آزاد بزارن ولی نسب به نر های اطرا ...

شوهر من لر اوایل که خیلی وحشتناک گیر میداد الانم بهتره ولی خب پوشش رو خیلی حساسه کلا نسبت به مردای فامیل خودمون خیلی گیره 

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
ببین لرها کلا مردانشون خودشون رو جنس برتر میدونن یعنی 99 درصد اینطور هستن کلا به برابری زن و مرد اعت ...

یک درصد احتمال بده مردای خانواده شما اینطور باشن و راجب همه درست قضاوت نمیکنی

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

هم خودم و هم نامزدم لریم 

ولی خب همه مثل هم نیستن مثلا من بابام به شدت تعصبیه

ولی نامزدم دراین حد نیست،تعصبی هستااا

ولی خب جوریم نبست که بخواد گیر بده به لباسام 

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

تا وقتی تو لرا زندگی کنی میگی فقط لر اما اگه پاتو فراتر بزاری ازاون منطقه میبینی تفاوتو .مردای لر غی ...

پوششو قبول دارم اما امنیتو ارامشو اشتباه گفتی شوهر من جوینشو گذاشته برا ارامش واینده بچه هاس

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
یک درصد احتمال بده مردای خانواده شما اینطور باشن و راجب همه درست قضاوت نمیکنی

خخخ باشه دیگه ما لر ندیدیم شما درست میگی الآن اینجا آقایون لر شدن آدم های بهشتی باز هم من امیدوارم که اینطور باشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الآن چقدر از اموالتون به نام مادرت هست؟لطفا فقط صادقانه جواب بده؟اکر مادرت بخواد چند روز سفر مجردی ب ...

من پدر و مادرم هر دو لرن 

صدقانه میگم بله میزارن

الان زنموی تنهایی بدون کاروان رفته کربلا 

زنداییم تنهایی میره تبریز و میاد داییم کاریش نداره مثال زیاده

خانم متاسفم مردای متعصبی دارید ولی ای کاش تربیت اشتباه والدین پدر ومادرتون به یه قومیت نسبت ندید بگید همه مردای لر بد هستن خیلی قضاوت سنگین و نابجایی هست

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من پدر و مادرم هر دو لرن صدقانه میگم بله میزارنالان زنموی تنهایی بدون کاروان رفته کربلا زنداییم تنها ...

باشه عزیزم شما درست میگی

باشه عزیزم شما درست میگی

اگه از روی کنایه س لطفا خارج از طایفه تون معاشرت کنید تا شناخت واقعی کسب کنید