2821
2789
عنوان

مرد لر

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 87 پست

استارتر روی صحبتم با شماست 

غیرت و تعصب نابجا و رفتار نادرست با خانوم ها بین همه ایرانیان در نسل قدیم بوده 

باتوجه به تغییراتی که در نسل جدید هست لرهاهم مثل همه ایرانی همه تغییر کردن حتی بزرگترهامونم تغییر کردن

این حرفم رو همه جای ایران میتونی ببینی

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من خودم لر نیستم ولی یچیزو میدونم ازدواج غریبه با بختیاری اشتباهه مخصوصا اگه عروس غریبه باشه

چیشده که نظر شما اینه مثلا کسی رو دید یا تجربه ؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ الا من واقعا ممنون میشم از راهنمایی شما 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من لر بویری ام 

از لحاظ پوشش و آزادی هیچگونه تعصب و بددلی مردامون ندارن و کاملا آزادیم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

چیشده که نظر شما اینه مثلا کسی رو دید یا تجربه ؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ الا من واقعا ممنون میشم ...

من بر اساس اشناییم میگم 

ببین مسئله خود طرف نیست مسئله فامیل ها و قوم اون طرفه مثلا وقتی یه پدر دختر یا پسرش با غریبه ازدواج میکنه فورا همه قوم و قبیله میریزن سرشون که اره چرا بچتو دادی غریبه باید میدادی به بچه های ما که کسو کار خودتیم خیلیا داشتیم واسه یه ازدواج همه فامیل باهاشون قطع ارتباط کردن واسه همین هم خانواده هم بزرگ قوم هم فامیلا خیلی فشار میارن و تازه بعد ازدواجم خیلیا هستن اگه اون طرف بهترین ادمم باشه باز بهش به دید بدی نگاه میکنن اذیتش میکنن فایده نداره مخصوصا اگه عروس بشه داماد باز زورش بیشتره اما اگه عروس غریب باشه نه اصلا

به جز پوشش چی؟

راستشو بگم 

عروسشون بشی باید دوری و دوستیو انتخاب کنی تا عزیز باشی 

با عروس غریبه بهترن تا خودی 

از لحاظ آزادی زناشونو آزاد میزارم 

پوششی گیر نمیدن 

از لحاظ درس خوندن هم برای طایفه من کل دخترا و زنا تحصیل کرده دانشگاه رفتن و حتما حتما دختراشونو میفرستن شغل ثابت دولتی بعد پیگیر ازدواجش میشن 

در کل برای همه یکسان نی این ویژگی ها 

باید خانواده طرفو بشناسی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

استارتر روی صحبتم با شماست غیرت و تعصب نابجا و رفتار نادرست با خانوم ها بین همه ایرانیان در نسل قدیم ...

خواستگارمن پسر ۲۶ ساله اصیل مادر چارلنگ پدر هفت لنگ خیلی رو غیرت تاکید داشت مثلا خودش گفت هیچوقت خواهرمو بغل نکردم خب این چیز بدی نیست یه چیز عادیه یا بدش آمد با عموم روبوسی کردم پدر بزرگ خودم بختیاری بود این جور بود حتی سوپر مارکت پیش خونمون که بختیاریه اینجوره زیاد دیدم پسر بختیاری یا لر که حساس نباشه رابطه زنش با مرد دیگه یه چیز ساده نمیگنم خدایی نکرده چیزی خودمون و خانواده ام مذهبی آن مثلا نسبت به داماد ها شوهر خواهر یا شوهر خاله حساس باشه ما بهم دیگه اعتماد داریم چون سابقه این‌چیزها نداشتیم غیرت تعصب یا بددلی کاری ندارم هر چیزی یه حدی داره غیرت اگر باعث شه طرف به شوهر خاله ات گارد بگیره که طرف از بچگی دیدتت مثل بچشی درست نیست داییم لره همه دوستا و آشناهاش لرن میگه یه سری اتفاق قبلا که افتاده میترسن منشأ ش اینه که اینقدر به همجنسشون حساس ان بعضی ها هم شورشو در میارن آدم از زن بودنش پشیمون میشه خدا قسمت کسی نکنه همچین کسی رو 

خواستگارمن پسر ۲۶ ساله اصیل مادر چارلنگ پدر هفت لنگ خیلی رو غیرت تاکید داشت مثلا خودش گفت هیچوقت خوا ...

به عنوان کسی که تا ۱۰نسل از پدر مادر لرم میگم

تا حالا ندیدم همچین چیزیو 

من داییام عاشق مامان ام هستن بغل نکنن؟ یا بابام همیشه پیشونی عمه امو میبوسه 

اصلا روبوسی با عمو مشکلی نداره صادقانه بگم ولی با پسر عمو ایراد داره😅یعنی برای ما اینجوریه

بین پدربزرگام همیشه مشوق پدر و مادرم بودن برای اینکه ما علاوه بر درس چیزای دیگ ام یاد بگیریم تک بعدی بار نیایم

بختیاری های هفت لنگ از ما بسیار راحت تر هستن چیزی که میگی جدا برای من عجیبه

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من لرم ما لرا خیلی آزاد و روشن فکر هستیم در کل مردمان صاف و ساده ای هستیم مرد لر بد کم هست اکثرا ماهن 

عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر می‌کند با نی نی سایت می‌تواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅

به عنوان کسی که تا ۱۰نسل از پدر مادر لرم میگمتا حالا ندیدم همچین چیزیو من داییام عاشق مامان ام هستن ...

کلا هرچیزی یه حدی داره حالا نمیدونم شانس ماهست هرچی لر به تورمون میخوره یا کلا می‌بینیم تعصبی هست یا نه واقعا ایجور نیست

کلا هرچیزی یه حدی داره حالا نمیدونم شانس ماهست هرچی لر به تورمون میخوره یا کلا می‌بینیم تعصبی هست یا ...

عجیبه

این گفتی هفت لنگن واونجورن برگام ریخت

کم هفت لنگ ندیدم😅😅خیلی راحتن

برگشتی می‌گی به جز مردهای بی‌خانواده، بقیهٔ مردهای ایرانی رو زن‌هاشون حساسن! مگه زن خودش شعور نداره ...

یعنی  همه خانمای ایرانی ام رو شوهرشون حساسن چنین مفهومی رو میرسونه ؟؟؟

برو بابا ماستا رو میریزی تو قیمه ها 

بله خیلی از خرابا و زندگی خراب کنا و هرزه و فاحشه ها شعور ندارن

ندیدی طرف متاهله خیانتم میکنه ؟؟حرفم جنسیتی نیس زن و مردم نداره 

تو ایران ب دلیل تشکیل خانواده و ازدواج ایمن چ خانما وچ اقایون روی شریکشون حساسن (منظورم حساسیت بیجاهم نیس) ب غیر از بی اصل و نسب های بی بند و بار 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز