2821
2789
عنوان

مرد لر

954 بازدید | 87 پست

آقایون لر و بختیاری همشون تعصبی هستن ؟ مثلا من دیدم بعضی هاشون زنشون رو میزارم هر تیپی بکنن ولی بد دلی خودشون رو دارن صادقانه بدون تعصبات قومیتی لطفا جواب بدیم مادرم چهار لنگه بدون تعصب پاسخ بدید پدرومادر اونم اینطور بود میخوام بدونم همه اینطورین؟

همه مردای لر یه غیرت خاصی تو وجودشونه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اومدم نظراتو ببینم🥴

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ما لر لرستان هستیم ببین یه پایه غیرت بین همه مردای ایرانی هست به طور طبیعی و برای قوم خاصی نیست ولی نه اینطوری نیست خدایی خیلی گیر باشن ولی غیرته هست 

شایدآغازیدوباره،شایدپایانیهمیشگی...

یعنی همشون اون غیرت خاص رو دارن؟

تا جایی ک من دیدم

بعله همینطوره

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من لرم

ب نسبت فارسها دیدم مردهامون سنتی تر هستن آره

ولی اصلا اینجوری نیستن که بقچه پیچت کنن نسل جدید

باید هرکس خودش بسنجه مثلا درسته اینطوری‌ان ولی خب ب نسبت خیلی از جاها ک من دیدم،شدیدا دست و دلباز تر هستن و حامی تر

اینجوری نیستن اکثرا ک بخوای توقع حمایت یا خرج ازشون داشته باشی خودشون خودکار خیلی کارا برات میکنن

و واقعا بی شیله پیله تر هستن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
تمامه مردایه ایرانی ته دلشون یه مقدار حساسیته هس چ ربطی به لر و کرد و ترک و شمالی داره😐😐😐البته اگ ...

چرا ربط داره مثلا لر ها تا جایی که تو زندگیم لر دیدم شاید زنشون رو آزاد بزارن ولی نسب به نر های اطراف خیلی حساسن  مثلا عرب ها در این حد نیستن من خواستگار لر داشتم دردمند گفت با عموت دیگه رو بوسی نکن موقع سلام و علیک

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تازه امدم سایت

khoshmrl | 12 دقیقه پیش

عمل بینی

mohi1369 | 9 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز