2821
2789
عنوان

مرد لر

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 87 پست

ما بختیاری هفت لنگیم

تعصبی نیستیم ولی خوب خودمون زنا رعایت می‌کنیم نمی‌ذاریم کار به غیرت مرد برسه

همه جای ایران اگه زن بخواد بیش از حد باز باشه یه محدودیتی قائل میشن براش

ربطی نداره به این چیزا به تربیت خانوادگی فرد بر میگرده..هستن پدرایی که سخت‌گیرن ولی نسل جوان اکثرا بهتر هستن از گذشته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تمامه مردایه ایرانی ته دلشون یه مقدار حساسیته هس چ ربطی به لر و کرد و ترک و شمالی داره😐😐😐البته اگ ...

همه این‌جوری نیستن. چه ربطی به خانواده‌دار بودن داره؟ یعنی مردی که به شعور زن احترام می‌ذاره و می‌ذاره خودش تصمیم بگیره بی‌خانواده‌ست؟ وا.

بعنوان یک لر بهت میگم مرد لر خوب نیست 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

ما لر لرستان هستیم ببین یه پایه غیرت بین همه مردای ایرانی هست به طور طبیعی و برای قوم خاصی نیست ولی ...

با تیپ کاری ندارن ولی نسبت به مردهای اطراف خانم شون حساسا مثلا تو خیابون یه طرف زن که اون طرف مرد هست می ایستند من اینو زیاد دیدم ولی مثلا غیر لر براش مهم نبود خانمش تو خیابون راه میره عادی راه میرفتن باهم

نسبت به فارس ها باغیرت تر نیستن؟

چرا هستن دیگه

من خودم هردو گروه رو دیدم

فارسها یسری حساسیتای خاص ندارن و راحتتری

ولی از طرفی مردای لر اغلب اینجورین کلا حواسشون هست بهت و تو پشتت گرمه بیشتر چ مسائل مالی چ اینکه کسی اذیتت کنه و...

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

با غیرت هستند 

روی ناموسشون غیرت دارن

از دوست داشتن زیاده که نمیتونن تحمل کنن یکی زنشون رو نگاه کنه 

آبرو براشون خیلی مهمه 

متاسفانه زیاد به حرف مردم توجه می کنند 

نه تنها زنشون بلکه روی  دختر و خواهر و مادرشون غیرت دارند 

ولی متاسفانه جدیدا نخاله زیاد پیدا شده و نسبت به ناموسشون نثل سیب زمینی هستند

ولی توده شون خوبه 

ببین ما لریم شوهرمم لره اخلاق و دیدگاه شوهرم با بردار خودش زمین تا آسمون متفاوته 

هر کسی ی نوع طرز فکر مخصوص ب خودشو داره و. ربطی ب لر و کرد و ....نداره 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

میتوانی یکم بیشتر توضیح بدی کاری به بقیه نداشته باش تو بهتر از من میدونی لطفا بگو

ببین لرها کلا مردانشون خودشون رو جنس برتر میدونن یعنی 99 درصد اینطور هستن کلا به برابری زن و مرد اعتقادی ندارن اغلب خیلی خوش گذران هستن درصورتیکه برای خانومشون نمی‌پسندند خوش گذرانی رو روی خانوادشون تعصب کورکورانه و شدید دارن و منطق کلا در این مورد جایگاهی نداره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

همه این‌جوری نیستن. چه ربطی به خانواده‌دار بودن داره؟ یعنی مردی که به شعور زن احترام می‌ذاره و می‌ذا ...

😐تو جمله ای من حرفی از بیشعوری  و توهین به حقوق خانما دیدی ؟؟؟

عزیزم من خودم فمینستم 

ببین لرها کلا مردانشون خودشون رو جنس برتر میدونن یعنی 99 درصد اینطور هستن کلا به برابری زن و مرد اعت ...

من خواستگار این مدلی داشتم ولی مادرم میگه که ممکنه لری اینطورنباشه ولی هر چیز دیدم اینطور بودن 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز