2777
2789
عنوان

حس ششم

50 بازدید | 17 پست

سلام لطفا اگ کسی حس ششم داره یا کسی میشناسین ف ال بگیره میشه کمکم کنید قبل چند ماه پیش دقیق نمیدونم گوشواره طلام توی کیفم بود ولی گم شد الان من ب دو نفر مشکوکم هم شوهرم هم پسر دایی شوهرم بیشتر چون در این مدت فقط یبار رفتم مغازه کیفم ک توش گوشواره ام بود توی ماشینش جاگذشتم اینم کلا دزده و دستش درازه میشه بهم بگین کی گوشواره ام دزدیده؟ سوال دومم اینه من الان قهر کردم و میخام برای طلاق اقدام کنم دادگاه ب نفعم پیش میره یا نه و اینک شوهرم برام زبون بند درست کرده یا نه خواهش میـــکنم جواب بدین 🥲💔💔💔

دلم شکـــــــسته💔 از همه حتی از خودم 💔😭🥀🥀🥀

واقعا به شوهرت مشکوکی؟

چه شوهری داریا

عاشق حیوانات اهلی ازجمله گربه و سگ🎀😭هدفم ساول گودمن 2هست🙏🏻 احساساتی و ادراکی🌱 پرتلاش واندکی اهمال کار 🐈 متولد ۸۹ عاشق موسیقی 🎸 درخواست دوستی قبول نمیکنم بی دلیل پس درخواست نده خواهشا🗿

واقعا به شوهرت مشکوکی؟چه شوهری داریا

اره اینم از پسر داییش یاد گرفته دزدی و دست درازی چند بار پول تو کیفم میزارم میبینم پوللم نیستش توی خونه هم فقط منو اونه خدا ازشون نگذره انشالله سرطان بگیره. 60گرم طلا داذم بهش الان منکر همه چیز شده میگه برووو هری برو گم شو طلاق بگیر واقعا من خرررررم ساده دلم احمق و همه چیزم وای چقدر اعصابم خورده خورده دوس دارم ب تبر بیفتم ب جون شوهر عـــوضیم ک بار اخری ب مادرم گفت از خونه گم شوو یا دوس دلری بیرونت کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اینم از پسر داییش یاد گرفته دزدی و دست درازی چند بار پول تو کیفم میزارم میبینم پوللم نیستش توی خ ...

با این شوهر خرت نباید بمونی والا😑

کسی که به مادرت بی حرمتی میکنه باید حرمتشو بشکنی

ریدم تو تربیت خونوادگیش

عاشق حیوانات اهلی ازجمله گربه و سگ🎀😭هدفم ساول گودمن 2هست🙏🏻 احساساتی و ادراکی🌱 پرتلاش واندکی اهمال کار 🐈 متولد ۸۹ عاشق موسیقی 🎸 درخواست دوستی قبول نمیکنم بی دلیل پس درخواست نده خواهشا🗿

با این شوهر خرت نباید بمونی والا😑کسی که به مادرت بی حرمتی میکنه باید حرمتشو بشکنیریدم تو تربیت خونو ...

اره این کوسکش همش فحش مادرم و خواهرم همش ناموسی میده منم فحش میدم ولی بازم دلم خونه دوست دارم ی مریضی بکیره منم از عذاب کشیدنش لذت ببرم بخدا مگه من چند سالمه همش 26 سالمه دارم پیر میم عوضی دو تای زن های قبلیشو طلاق داده البته اولی از دستش فرار کرده از بیرون خودشو خانوادهشو ببینی میگی چ ادمای خوبی ولی من ریدم خودشو ب مادرش الان من موندم با زندکی تموم شده ام

اره این کوسکش همش فحش مادرم و خواهرم همش ناموسی میده منم فحش میدم ولی بازم دلم خونه دوست دارم ی مریض ...

خدابهت صبربده❤

وقتی کیف رو تو ماشین جا گذاشتی برداشته

حالا من دقیق نمیدونم ولی میدونم وقتی رفتیم مغازه با ماشین پسر دایی شوهرم ک اتفاقا خیلی دستش درازه چند ماه پیش گوشواره ام توی کیف بود داخل جعبه پنکک همونی ک قفل میکنن بعد چند ماه تازه یاد گوشواره میافتم میرم میبینم نیستش ب شوهرم گفتم اونم ب پسر داییش ک اسمش محمد هست مشکوکه چون میدونه ذزده من الان هم ب شوهرم مشکوکم هم ب پسر داییش میشه حست کدوم گوشواره ام برداشته محمد یا علی؟ سوال دومم شوهرم یرام زبون بند یا طل سم درست کرده چون خیلی توی این کارهاس بعدم من دادگاه دارم ازش طلاق میگیرم یا دوباره برمیگردم ممنون میشم جواب بدی

محمد برداشته

وای مرسی عزیزم از ابنک جوابم دادی . میشه ب سوال دیگه ام جواب بدی ممنونت میشم. میشه بگی شوهرم برام زبون بند درست کرده یا نه و اینکه ازش طلاق میگیرم یا نه

زبون بند ارهطلاق نمیگیری

ممنون عزیزم واقعا راست میگی هر جی میخام از بدیهاش حرف بزنم نمیتونم منم حس کردم زبونم بسته خدا ازش نگذره ممنون عزیزم ❤❤❤

زبون بند ارهطلاق نمیگیری

عشقم شغل اینده ی من چیه؟