آقایون لر و بختیاری همشون تعصبی هستن ؟ مثلا من دیدم بعضی هاشون زنشون رو میزارم هر تیپی بکنن ولی بد دلی خودشون رو دارن صادقانه بدون تعصبات قومیتی لطفا جواب بدیم مادرم چهار لنگه بدون تعصب پاسخ بدید پدرومادر اونم اینطور بود میخوام بدونم همه اینطورین؟
بالاخره رفتار با مادر و اطرافیانمون رو میبینیمبابام هیچوقت درمورد پوشش با مامانم صحبت نکرده و اتفاقا ...
اصلا به پوشش کاری ندارم من حرفی از پوشش نزدم برو کامنتم رو بخون میفهمی چی گفتم
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
خب پس همون چون لرها به دخترشون خیلی احترام میگذارن ولی به همسر نه تا وقتی مجردی عمق فاجعه رو درک نمی ...
عزیزم این چه حرفیه چرا انقد تهاجمی داری پیش میری وقتی خانواده و اطرافیان شما اینطوریه دلیل نمیشه به همه نسبت بدی من داداشام همه زن دارن پسرعمو پسرخاله....همه بهترینن زناشونن راضی درضمن اتفاقا اگه غیرت باشه بیشتر روی خواهر و دختره ...
یه طوری صحبت میکنی هرکی ندونه چه فکری میکنه بعد به قومیت نیست هر شخصی یه سری ایرادات داره که قرار نیست به قومیت طرف ارتباط بدی هیچکی کامل نیست
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
😐تو جمله ای من حرفی از بیشعوری و توهین به حقوق خانما دیدی ؟؟؟عزیزم من خودم فمینستم
برگشتی میگی به جز مردهای بیخانواده، بقیهٔ مردهای ایرانی رو زنهاشون حساسن! مگه زن خودش شعور نداره که کسی بخواد نسبت بهش حساس باشه؟ دیگه معنای حساسیت و غیرت سنتی ایرانی مشخصه دیگه!
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
عزیزم این چه حرفیه چرا انقد تهاجمی داری پیش میری وقتی خانواده و اطرافیان شما اینطوریه دلیل نمیشه به ...
باشه شما درست میگی
منظور فامیلتون فارس کجاست ؟ اصفهانی ..شیرازه.. کجاییه؟
تهرانه
تا وقتی تو لرا زندگی کنی میگی فقط لر اما اگه پاتو فراتر بزاری ازاون منطقه میبینی تفاوتو .مردای لر غی ...
الا پدرم عرب هست مادرم لر پدرم اصلا غیرت بی جا نداره همه خواستگارام لرن من خواستگار لر یه دونه کا راه دادم خونمون تعصبی بود حتی بدش آمد من با عمویم روبوسی کردم موقع سلام علیک میترسم مادرم میگه ممکنه یکی باشه که اینطور نباشه
اره الان کامنت اولتون رو دیدم ولی من اصلا این مرد سالاری و تعصب کورکورانه رو که میگین ندیدم جز یکی ا ...
الآن چقدر از اموالتون به نام مادرت هست؟لطفا فقط صادقانه جواب بده؟اکر مادرت بخواد چند روز سفر مجردی با دوستاش بره پدرت اجازه میده؟