2777
2789
عنوان

دارم حرصصصصص میخورم از دست نامزدم

788 بازدید | 53 پست

رفته کربلا با پول حقوقش  ک داره جمع میکنه عقد کنیم حلقه اینا بخره و هی لفت میده بخاطر پول نداشتن رفته کلی براشون سوغاتی خریده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀وای دارم میترکممممم از حرص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز هیییی لفت میده دیگ اخرش من باید مدت زیادی بمونیم اینطوری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چاره ای نیست جز صبر. کاری که نباید و کرد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عزیزم پولی که برای امام حسین خرج بشه خودشون چندین برابرش و پس میده نگران‌ نباش

برای امام حسین خرج نمیشه

برای ننه خواهرش خرج شده اونایی ک برای ازدواجمون هیچ کمکی نمیکنن تازه سنگ میندازن

برا توم سوغاتی آورده؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

میگه نه نمیدونم میخاد سوپرایز کنه یا واقعا نیاورده

اگه نیاورده بود بنظرم بسپرش به امون خدا این ادم زندگی کردن نیست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مردها چه بی فکرن

برا یه حلقه خانواده اقدامی نکرده خودش باید پول جمع کنه بخره اون موقع براشون سوغاتی میخره

دیگه کاریه که شده از من میشنوی حلقه نقره بخرین مراسم هم نگیرین سن ماها که برسی میبینی واقعا مهم نبود  اینجور چیزا نمیذارن جوونا برن سر زندگی شون