2777
2789
عنوان

دارم حرصصصصص میخورم از دست نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردها چه بی فکرنبرا یه حلقه خانواده اقدامی نکرده خودش باید پول جمع کنه بخره اون موقع براشون سوغاتی م ...

اتفاقا بعدا بهت ثابت میشه که خیلی مهم بوده. از اول هر جوری ارزش خودتو نشون بدی تا آخر همونه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

کی آخه سفر اربعین میره سوغاتی میاره؟ بگو رفتی زیارت یا سیاحت؟ سوغاتی هم باشه در حد مهر و تسبیحه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چطوری به خودش بگم؟ مستقیم بگم؟

نه 

ولی خب وقتی الویتش نباشی

سخت میشه زندگی 

نگو رفته سفر زیارتی

عیب نداره فلان بیسار

الویت بودن خیلی مهمه تو زندگی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

کاش همسرم منم حسینی بود

مشکل استارتر اینه که خرج خونوادش میکنه 

بارها دیدیم که گفتن برا ما یه ساله لباس نخریده و میگن پول نداریم برا خونوادش موبایل و هزار چیز دیگه میخره

استارتر با شوهرت درباره حدود خرج کردن برا خونواده ها صحبت کن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/