2777
2789
ولی واقعا کی اون لحظه فیلم گرفته بود ؟

میگن همسایه ها به پدرش گفته بودن نامادریش بچه رو خیلی میزنه صدای گریه بچه میاد

اینم بعد چند وقت مشکوک میشه دوربین میذاره

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره طفلک بچه از هیچ کدوم شانس نیاورد نمیدونم چرا سرنوشتش اینجوری بود طفلک از اون ور هم شوهر مادر خود ...

وای خداا😭😭😭چقد مظلومانه رفت انگار جایی توی این دنیا نداشت خدا برد پیش خودش

میگن نامادریه گفته دوربین نصب کن اگرمادره اومدپی بچه ها شاکیش بشیم نصب کردن البته اینودیروزتوتایپک ...

آها همون دیروز باعث نابودیش شد خدارو شکر

چون عجیب بود برام معمولا خونه های لوکس دوربین دارن

ولی واقعا کی اون لحظه فیلم گرفته بود ؟

پدرش آدم بددلی بوده و به زنش اعتماد نداشته

بی خبر از زنش میاره دوربین میزاره تو خونشون

بعد از قتل اوا ، همسایه ها به مامورا میگن ما دیدیم مرده تپ خونه دوربین گذاشته ازش فیلمارو بگیرین

میگن نامادریه گفته دوربین نصب کن اگرمادره اومدپی بچه ها شاکیش بشیم نصب کردن البته اینودیروزتوتایپک ...

عه جدا

منم یه چی دیگه شنیدم

خدا رو شکر یادش نبود دوربین هست و دستش رو شد

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

پدرش آدم بددلی بوده و به زنش اعتماد نداشتهبی خبر از زنش میاره دوربین میزاره تو خونشون بعد از قتل اوا ...

روایت ها متفاوته ولی این منطقی تره 🧐

همسایه فضول همینجا ها به درد میخوره

عه جدا منم یه چی دیگه شنیدم خدا رو شکر یادش نبود دوربین هست و دستش رو شد

اره دوتاروایته امامهم اینه همون دوربین رسواش کرده من فیلمی بچه پرت کرددیدم اینقدرحالم بدشد

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

صبح یه تیکه فیلم آزار نامادریو دیدم وای قلبم درد میکنه از همون تایم .خدا هزاران بار لعنتش کنه .انقدر ...

منم یه دختر کوچیک دارم صبح آنلاین شدم دیدم خبر اعدام قاتل رو گذاشتن یه لحظه برگشتم صورت معصوم دخترمو دیدم دلم واسه مظلومیت اوا سوخت کلی گریه کردم

منم . همسایه ها یعنی صداشو نمیشنیدن که به دادش برسن؟؟قلب من هنوز درد میکنه از دیدن اون صحنه ...

اهالی روستا گفته بودن در میزنن در باز نمیکنه

اشتباهشون اونجا بوده که به پلیس نگفته بودن