2777
2789
عنوان

دارم حرصصصصص میخورم از دست نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 53 پست
عزیزم پولی که برای امام حسین خرج بشه خودشون چندین برابرش و پس میده نگران‌ نباش

وقتی میشه گفت برای امام حسین یا تو راه امام حسین که واقعا تو راه امام بوده باشه

نه خرید سوغاتی برای خانواده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی قرض میکنه درس بخونه یکی قرض میکنه عروسی بگیره یکیم بره کربلا هر کسی ب یه چی تو یه سن علاقه دارهب ...

علاقه داشتن یه چیزه حکم خدا یه چیز

خود خدا میگه مستطیع باشید یعنی برا یه کربلا رفتن به گدایی نیفتید

اینا یعنی از خدا بیشتر میفهمن؟

خدایا راضیم به رضای تو

بشین باهاش حرف بزن جدی بگو حالا این که رفتی زیارت یه طرف اینکه تو شرایطی که ما داریم ذره ذره جمع میکنیم برا عقدمون واجبه بری سوغاتی بیاری برای کسی؟؟؟؟ اگه قراره این مدلی رفتار کنی بگو تا تجدید نظر کنم 

خدایا راضیم به رضای تو
چطوری بیان کنم

مثلا بگو اگه بخوایم خونه وماشین بخریم چقدر ماهیذخیره میکنه؟ مثلا طلا بخرین تا جمع بشه هم ارزش پول حفظ بشه هم خود پوله جمع بشه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

علاقه داشتن یه چیزه حکم خدا یه چیزخود خدا میگه مستطیع باشید یعنی برا یه کربلا رفتن به گدایی نیفتیدای ...

وا چ حرفیه مگ ب گدایی افتاده

پول داشته رفته 

قرض ک نگرفتهه

بعضی زنا اینقد بخیل و حساس هستن ک مردا فکرشون راجب زنای دیگ بد میسن اه

وا چ حرفیه مگ ب گدایی افتادهپول داشته رفته قرض ک نگرفتههبعضی زنا اینقد بخیل و حساس هستن ک مردا فکرشو ...

حرف من کلی بود راجع به کسانی که خودشون نیاز دارن ولی میرن کربلا

خدایا راضیم به رضای تو