2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درستش اینه دیگه وقتی تموم شده به رو نیاری ولی من خودمو میشناسم اگه من بودم به رو که میاوردم هیچی .. ...

منم ب رو میارم

اشتباهه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینکه خیانت کرده و تموم شده موضوع خیانتو پاک میکنه؟ از سادگی و مظلومیتت سو استفاده کرده اینا قابل گذشته؟ چون من نمیتونم بپذیرم. دست خودمم نیس

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمام تاپیکهات درباره خیانته

معلومه نبخشیدیش

موندم چرا از ما می پرسی؟

این یه حس درونیه

اگر بخاطر بچه و یا بچه هات نگرانی بله بعد طلاق روزهایی به مراتب سخت تر از الات خواهی داشت

یا باید تنهایی بار یه زندگی رو با داشتن بچه ی کوچیک بدوش بکشی یا زیر بار منت یه نره خر دیگه بری و چهار ستون بدنت بلرزه که در خوش بینانه ترین حالتش اینه که دست روی بچه ات بلند نکنه

و یا بچه رو به امون خدا بذاری و بری دنبال زندگیت که باز هم متاسفانه روی آرامش و خوشبختی واقعی رو نخواهی چشید

چرا

چون یه بیشعور که شوهرت باشه بهت خیانت کرده و تورو آزرده

من باشم هرگز نمی بخشمش اما میدون رو واسه یه بی سرو پا هم خالی نمیکنم

رسشو میکشم و خرج میذارم روی دستش تا دیگه از این غلطا نکنه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

من که خودش بهم گفت

اتفاقا خیلی رو شوهرم حساسم و حتی یه خانم بهش زنگ بزنه حساس میشم ولی دیگه چند سال گذشته بود،هیچی نگفتم،برامم مهم نبود انگار،نمیدونم چرا،به هرحال گفت هیچوقت تکرار نکردم و نمیکنم و منم اعتماد کردم،لطفا نیاید بگید مرد خائن هیچوقت درست نمیشه و از این حرفا،به هرحال این تصمیمی بود که خودم گرفتم و خیلیم راحتم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
تمام تاپیکهات درباره خیانتهمعلومه نبخشیدیش موندم چرا از ما می پرسی؟این یه حس درونیهاگر بخاطر بچه و ی ...

امیدوارم هیچ وقت تو دوراهی گیر نکنی عزیزم و درد خیانت نکشی چون منم مثل شما راحت به همه درس میدادم تا خودم گرفتار شدم ...از طرفی دوست داری خودت اولویت باشی از طرفی بچه هایی که جونتن...تا میای خودتو الویت کنی صورت بچه هاتو میبینی تا میای به بچه هات فکر کنی دلت برای خودت میسوزه خلاصه تو یه مرداب فقط دست و پا میزنی تا تصمیم قطعی بگیری

امیدوارم هیچ وقت تو دوراهی گیر نکنی عزیزم و درد خیانت نکشی چون منم مثل شما راحت به همه درس میدادم تا ...

خب وقتی تاپیک میزنی یعنی داری مشورت میگیری منم قصدم درس دادن به شما نبود بر اساس دانسته هام هر چی که دیده و شنیده بودم رو بهتون گفتم قصدم آزار و یا زخم زبون زدن و یا درس دادن به شما نبوده که

بعنوان به خانم با تمام وجود درکتون میکنم و میدونم چه شرایط سختی دارید

وطن ای مادر غمدیده ام.......

امیدوارم هیچ وقت تو دوراهی گیر نکنی عزیزم و درد خیانت نکشی چون منم مثل شما راحت به همه درس میدادم تا ...

عزیزم با پوست و استخون درکت میکنم.خیانتش در چه حد. بوده؟اینم بگم مردا بفهمن زنشون خیانتشو نمیدونه دوباره خیانت میکنه.سعی کن بهش بفهمونی میدونی ولی تکرار بشه دیگه پیشش نمیمونی.شده براش بنویس و بزار تو جیبش ولی اصلا دیگه به روش نیار