2777
2789

بچه اولم ک ۶ماهش بود باردارشدم اونم ۶ماه قبلش سزارین شدم

اولش ترسیدم سرشوهرم قر قر کردم ولی قسم خورد ک نن عمدی کاری نکردم بچه دار بشیم

حالا من موندمو وسقط یا نگه داشتن

دلمنیومد بندازم نگه داشتم .اوایلش بچه اولم پی پی نیکرد میخواستمبشورمش حالم بدمیشد چند سری بالا اوردم

رسیدگی ب بچه اولمکمتر شد

انگا یکی دنبالت کرده اسی

داری نفس نفس میزنی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ خط آخرو با گوشت و خون حس کردم

دقیقا حالت تهوع داشتم

موقع از پوشک گرفتنه بچم بود

پی پی میکرد عوق میزدم

الان چن وقت فاصله بینشونه؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
۲ خط آخرو با گوشت و خون حس کردمدقیقا حالت تهوع داشتمموقع از پوشک گرفتنه بچم بودپی پی میکرد عوق میزدم ...

نوشته شش ماهش بود بچه اول حامله شد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دیگه حوصله ندارم بقیشو بگم

بگو خب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بچه اول ۶ماهه بود دومی رو باردار شدم

خب منم همینو گفتم دیگه

نوشته شش ماهش بود بچه اول حامله شد

حوصله نداشتم حساب کتاب کنم که تا دنیا اومده،اولی چقدش شده🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری