2777
2789
عنوان

صدا بیزاری

105 بازدید | 16 پست

صدای هرچیزی رو مخمه خش خش پلاستیک 

ماچ مولوچ کردن غذا صدای تیک تیک ساعت یا تلویزیون 

بلند حرف زدن صدای آهنگ و.... 

یجوری بهم میریزم که دلم میخاد سرمو بکوبم به دیوار 

هر چقدر به خانوادم میگن لطفاً رعایت کنید عصابم نمی‌کشه میگن چیکار کنیم مثلا بخاطر تو زندگی نکنیم؟؟ 

مخصوصاً خواهر کوچیکم 

خیلی اذیت می‌کنه بلند بلند حرف میزنه یا موقع غذا خوردن با صدا غذا میخوره 

دیگه نمیتونم این وضو تحمل کنم کاش بمیرم راحت شم از دستشون فقط :///

آیا بیماریه؟ درمان میشه؟ 

ای چقدر بده واقعا والا حساسیت نشون نده زیاد

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله جزو مشکلات عصبی دسته‌بندی شده ولی درمان نداره متاسفانه.

نهایت روش کنترلش تکنیک تنفس عمیق و کنترل خشم و این چیزاست.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

منمممم همینطور منمممممممممممم همینطور

از صدای نفس کشیدن هم بدم میاد

یا صدای کشیدن اسکاچ روی ظرف

کشیدن ماژیک هایلایت روی کاغذ 

صدای پچ پچ کردن و خنده ی بلند

از همشون متنفرم و روانیم میکنن

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

منمممم همینطور منمممممممممممم همینطوراز صدای نفس کشیدن هم بدم میادیا صدای کشیدن اسکاچ روی ظرفکشیدن م ...

من به قدری به عصابم فشار میاد که دستمو می‌زارم رو گوشم و محکم دندونامو فشار میدم بهم تا اون صدا قطع شه 

منم همینطور خیلییی عصبی میشم مخصوصا صدای بچه ها تو جمع فامیلی یا صدای تلویزیون

از صدای بچه متنفرم 

بعضی وقتا حس میکنم در آینده با بچه ی خودم به مشکل بخورم

2827
2791
2779
2792