2777
2789
عنوان

شوهرم ازم شکایت کرده

1160 بازدید | 59 پست

عقدم به مشکل خوردیم شوهرمم لج میکرد نمیخواست خودشو درست کنه رفتم نفقه و مهریه رو گذاشتم اجرا 

خیلی تهدیدم کرد پام به دادگاه مهریه نرسه 

گفته بود ازم شکایت میکنه بابت پیامم

قبلا ها دعوامون شده بود سر دوستش بداش نوشته بودم 

حالا که نمیتونی ازش دل بکنی نیاز جنسی تم با اون رفع کن 

حالا نمیدونم درمورد پیامای دیگه هم شکایت کرده یا نه وبی گفته بود درمورد این پیام شکایت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این پیام شکایت نداره ولی اگ مدرک داری تو میتونی برای ل.واط ازش شکایت کنی

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین باهاش اشتی میکردی پیام پاک میکردی نمیزاشتی بمونه 

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بره شکایت کنه جدی فکر میکنی اینقدر بیکارن به این رسیدگی کنن؟😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کاش از خودم درمیاوردم کاش دروغ میگفتم ولی چه کنم که واقعیه

میدونم واثعیته

این حرب ک برو نیاز جنسیت با.... 

میگم اینو از نی نی سایت یاد گرفتی

احساس کردم خیلی عجولی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

این پیامه که شکایت نداره چون شما رفتی برا نفقته درخواست دادی خواسته حرفی بزنه وگزنه این پیامه که تهدید حساب نمیشه بعدشم برو دادخواست بده تازمانیکه مهرمو نده تمکین نمیکنم نمیتونه کاری کنه