2777
2789
عنوان

شوهرم ازم شکایت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 59 پست
نمیدونم والا الان که بخاطر مهریه پاش به دادگاه باز شده ریزو درشت رو میگرده ازم آتو پیدا کنه

عزیزم من بدترین حالت رو میگم 

اگر مردی زنش را در هنگام زنا با مردی دیگر  در خانه اش ببیند 

مهریه حق مسلم زن است و حتی یک سکه هم کم نمیشود 

این بدترین حالتش بود دیکه پیامک و اینا که چیز چرتیه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به قرآن همینو گفتم

پس اصلا نترس و دیگه پیامکی باهم درارتباط نباشین که اتو و مدرک بدی دستش

در مورد مهریه‌اتم کوتاه نیا و نزار گولت بزنه

مردا بخاطر مهریه ندادن هرکار میکنن

مطمعنی؟؟ میگفت شلاق میخوری

تو دادگاه بگو از درد دلم اینجوری بهش گفتم بلکه به غیرت نداشته ش بر بخوره 

اگر در پیام تهدید به قتل و غارت و تخریب یا آتش زدن  اموال نکرده باشی ( که از قضا بلایی سر جان و مال  طرف بیاد  مضنون محسوب میشی  که اونم ثابت کردنش کلی زمان میبره  )  در غیر اینصورت کاری بهت ندارن 

پس چرا درخواستش برام اومده نوشته پرونده منتظر تجرای دستور قاضی است

خب این احتمالا مربوط به دادخواست خودته نه اون وگرنه یه پیام دیکه میومد بعد برو داخل لینکش بخون چیه دادخواست شکایت اینشکلی نمیاد برو پیگیر شو ببینچیه بعد بترس جلو جلونمیخواد بترسی

نه به قرآن همینو گفتم

اگه فقط همینو گفتی برو تلافیه شکایتش بگو خودش بهم گفته بود میرم با دوستم 🙂 منم عصبانی شدم اینو نوشتم 

خدایا چی دارم یادش میدم 😭😭😭😭😭 

ببین اینا شکایت میکنن ، ولی تهش هیچ ربطی به مهریه و نفقه نداره 

ابن فقط خواسته بترسونتت ، از حقت کوتاه نیا و من جای تو باشم دیگه بهش پیام نمیدم تماسامم ضبط میکنم ، حواستو جمع کن دیگه سوتی ندی 

بعدم تو در پیامک که تهمت نزدی بهش بگی رفتی با فلانی ، گفتی برو    بخدا از این بدتراشو من شنیدم  هیچی به هیچی شده    دادگاه هم تشکیل بشه  زندان نداره این مسائل نهایت تعهد یا جریمه نقدی    که اونم بعید میدونم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗