2777
2789
عنوان

شوهرم ازم شکایت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 59 پست
آخه ابلاغیه اومده نوشته منتظر اجرای دستور قاضی

خب برای دفاع از خودت میتونی بگی که انقد رفیق بازه که اصلا منو نیازهامو نمیبینه حتی نیاز جنسی انقد از دستش عصبی بودم اون حرفو بهش زدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این احتمالا مربوط به دادخواست خودته نه اون وگرنه یه پیام دیکه میومد بعد برو داخل لینکش بخون چیه د ...

نه بازش کردم تو ثنا 

نوشته اتهام افترا توهین به شخص عادی 

اره واقعیه ثنامو چک کردم

متن دادخواستشو خوندی ؟   دقیقا به همین پیامک فقط اشاره کرده ؟  و ابنکه اون هیچ پیامکی بهت نداده که تلافیه این رو کنی ؟ 

بازم میگم نگران نباش نامزد همین چند ماه پیش یکی از اقوامشون رفت علیه او همین شکایت رو کرد ، چون میحواست از زنش طلاق بگیره و نامزد من پسر داییه زنش بود و تو این مسیر شکایت کمکش کرده بود 

خلاصه ما هم استرس که الان چی میشه 

قاضی ازش پرسید ایشون میگن شما بهش افترا زدید گفته نه همچین چیزی نبوده من اصلا ایشون رو ندیدم ، نگفته چه افترایی ؟ 

قاضی گفته شما در متن شکایت نوشتید ایشون نسبت به خانمشون تعهد نداشتن ، گفتم من منظرم این نبوده که ایشون زناکار بوده ، منظورم این بوده که نسبت به خانمشون بی مسئولیت بودن و تمام اینارو هم  قید کردم که براساس شنیذه ها بوده قاضی گفته برو به سلامت 

الان قاضی جمله ی پیام رو میخونه اگه تشخیص بده تاریخ تعیین میکنه تشخیص نده ، دادخواست رو رد میکنه 

اگه تاریخ زد باید اونجا با یه ضامن کارمندی که حقوق بگیر باشه بری  ، اونجا ازت سؤال میپرسه چیشد این حرف رو زدی تو توضیح میدی و میگی بگو مدت ها بود که به من بی محلی میکرد من از روی ناراحتی این حرف رو زدم و خودمم بعدها ازش عذرخواهی کردم اما چون مهریه و نفقمو اجرا گذاشتم ایشون با این پیام ازم شکایت کرده ... مظلوم نمایی کن خودتو نادم و پشیمان نشون بده    تموم میشه میره 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

اگر نسبت لوا ط کار یا زناکار بهش داده باشی قطعا محکوم میشی 

چونکه نوشتی برو نیاز جنسیت رو با دوستت که همجنس خودته رفع بکن بابت همین حالتو میگیرن چون نسبت لوا ط به شوهرت و رفیقش زدی .... دوستش هم میتونه ازت شکایت بکنه اگر باهم همدست بشن بر علیهت 

آقا هستم.......................................................................................................

دختر جان وقتی همسرت میاد در خونه پدرو مادرت سروصدا وآبروریزی وشما دلتون نمیاد زنگ بزنید ۱۱۰همین میشه دیگه.الان همسرت خیلی راحت ازت شکایت کرده واصلا شما براش مهم نیستی.شما میتونستی راحت ازش شکایت کنید وپروندشو سنگین تر کنی.زندگی همینه نزنی بد میخوری 

پس چرا ابلاغیه اومده البته جلسه دادگاه هنوز تاریخش نیومده

هرکسی که شکایت اولیه بکنه این پیام برای شخصی که ازش شکایت شده میره.قاضی هم دستور میده یا یک شعبه ای تعیین میکنه که برید یا کلانتری میفرسته که اونجا تازه مشخص میشه و مدارک میخواد وگرنه شکایت اولیه که مهم نیست.حتی بی دلیل و مدرک هم باشه بازم ازاین پیاما میاد.مطمئن باش.من میدونم دقیق این چیزا رو