متن دادخواستشو خوندی ؟ دقیقا به همین پیامک فقط اشاره کرده ؟ و ابنکه اون هیچ پیامکی بهت نداده که تلافیه این رو کنی ؟
بازم میگم نگران نباش نامزد همین چند ماه پیش یکی از اقوامشون رفت علیه او همین شکایت رو کرد ، چون میحواست از زنش طلاق بگیره و نامزد من پسر داییه زنش بود و تو این مسیر شکایت کمکش کرده بود
خلاصه ما هم استرس که الان چی میشه
قاضی ازش پرسید ایشون میگن شما بهش افترا زدید گفته نه همچین چیزی نبوده من اصلا ایشون رو ندیدم ، نگفته چه افترایی ؟
قاضی گفته شما در متن شکایت نوشتید ایشون نسبت به خانمشون تعهد نداشتن ، گفتم من منظرم این نبوده که ایشون زناکار بوده ، منظورم این بوده که نسبت به خانمشون بی مسئولیت بودن و تمام اینارو هم قید کردم که براساس شنیذه ها بوده قاضی گفته برو به سلامت
الان قاضی جمله ی پیام رو میخونه اگه تشخیص بده تاریخ تعیین میکنه تشخیص نده ، دادخواست رو رد میکنه
اگه تاریخ زد باید اونجا با یه ضامن کارمندی که حقوق بگیر باشه بری ، اونجا ازت سؤال میپرسه چیشد این حرف رو زدی تو توضیح میدی و میگی بگو مدت ها بود که به من بی محلی میکرد من از روی ناراحتی این حرف رو زدم و خودمم بعدها ازش عذرخواهی کردم اما چون مهریه و نفقمو اجرا گذاشتم ایشون با این پیام ازم شکایت کرده ... مظلوم نمایی کن خودتو نادم و پشیمان نشون بده تموم میشه میره