2777
2789
عنوان

شوهرم ازم شکایت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 59 پست

اینایی که میگن هیچ غلطی نمیتونه بکنه از قانون سردرمیارن؟

اگر شما نتونی ثابت کنی ایشون ادعای شرف و حیثیت میکنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بره شکایت کنه جدی فکر میکنی اینقدر بیکارن به این رسیدگی کنن؟😂

نمیدونم والا الان که بخاطر مهریه پاش به دادگاه باز شده 

ریزو درشت رو میگرده ازم آتو پیدا کنه

نمیدونم والا الان که بخاطر مهریه پاش به دادگاه باز شده ریزو درشت رو میگرده ازم آتو پیدا کنه

ببین حتی اگر شوهرتو بصورت مکعبی و خورشتی قاچ قاچ کنی باهاش برای مادرشوهرت قورمه سبزی درست کنی بازم مهریه رو میدن بهت 

دست و پای الکی میزنه برات مهم نباشه به هیچی هم نمیرسه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

راستشو بگو چی گفتی و چه پیامی دادی اینقد ترسیدی؟؟

با این پیام که نمیتونه شکایت کنه مگر اینکه تهمت زده باشی و یا ابروی طرفو ببری که اونم به این سادگی و به یک پیام نیست

این پیامه که شکایت نداره چون شما رفتی برا نفقته درخواست دادی خواسته حرفی بزنه وگزنه این پیامه که تهد ...

بابت اینکه فوش دادم و گفتم نیاز جنسی تو با دوستت رفع کن 

رفته شکایت کرده 

از وقتی دوستش اومد شوهرم سر به هوا شد گفتم من یا اون 

ولی شوهرم اونو نگه داشت 

اگه میشد با پیام شکایت کرد که این مملکت رو هوا بود تو چه ساده ای دختر غمت نباشه انقدا هستن بدتر از ا ...

پس چرا درخواستش برام اومده نوشته پرونده منتظر تجرای دستور قاضی است

نمیدونم والا الان که بخاطر مهریه پاش به دادگاه باز شده ریزو درشت رو میگرده ازم آتو پیدا کنه

بخاطر یه کلمه تمکین؟ 

خب شما تو دوران عقدین پس فعلا خونه ای درکار نیس ممکنه یکم بخاطر اینکه گفتی تمکین نمیکنی مشکل باشه که بگو یه خونه فراهم کنه بستر ارامش باشه تا تمکین کنم مجبورشم میکنن خونه هم بگیره مهریه هم بده نفقه هم بده نگران نباشولی درکل سعی کنین مشکلاتتون رومنطقی با مشاور حل کنین به سرعت ووارد فاز شکایت نشین عاقبت خوبی نداره

بابت اینکه فوش دادم و گفتم نیاز جنسی تو با دوستت رفع کن رفته شکایت کرده از وقتی دوستش اومد شوهرم سر ...

حتما جفتشون گ*ی هستن که انقدر بهش برخورده

اگه چیزی تو کلاهش نداشت بهش برنمیخورد