2821
2789
عنوان

کمبود محبت

223 بازدید | 22 پست

از بچگی تا الان که 22 سالمه یا توهین شد بهم یا مقایسه شدم یا گفتن من آدم بی عرضه ای هستم نه جام تو خونه مردی هست نه عرضه کاری دارم کتک هم زیاد خوردم میخورم تعرض هم بهم شد الان از انجام کوچیک ترین کارها میترسم فکر میکنم اشتباه اعتماد به نفس ندارم و خانوادم حامی من نیستن هر آدمی هم اومد سمتم رویایی فکر کردم که آره عشق واقعیه اما همشون برا چیز دیگه اومدن سمتم 💔از نظر مالی هم حمایتی نمیشم مجبورم جایی نیمه وقت کار کنم برای چهار تومان چون درس هم میخونم 🙂دلم گرفته از این همه زجر چیکار باید کنم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کمبود محبت فکر میکنم تنها درد معنویای باشه که قابل جبران نیست! حتی با همسر خوب و ازدواج خوب...

درکت میکنم به شدت

فقط ازت میخوام بهترین خودت باشی و به خودت محبت کنی :))

یه هدفی بذار پیش روت و براش تلاش کن

نمیدونم مهاجرت ، یا آیندهای که میخوای

اینجوری ذهنت حتی شده کمی پرت میشه

زیادم فکر نمیکنی که دوست داشتنی نیستی

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛  

اولین راه درمان خودت و مشکلات روحی حاصل از این مسائل ، کنار گذاشتن ادماییه که باعث و بانی این حالتن

برای تراپی رفتن جلسه ای یک میلیون تومان پول میخواد

بعدم برای من فایده ای ندارد چون مسبب همه اینا خانوادمن:)

نه متاسفانه از نظر مالی شرایطش ندارم:)

پس تلاش کن برای چیزی که میخوای

نذار بقیه زندگیتم هدر بره

من درکت میکنم چون خودمم همیشه کمبود محبت داشتم و دارم ، از وقتی سعی کردم برای چیزی که میخوام تلاش کنم و برنامه ریزی میکنم خیلی زندگیم بهتر شده

هرچند خیلی عادیه که بعضی شبا بازم ادم غصه بخوره و هیچکاری نکنه

کمبود محبت فکر میکنم تنها درد معنویای باشه که قابل جبران نیست! حتی با همسر خوب و ازدواج خوب... درکت ...

خیلی تلاش کردم حال خودمو خوب کنم درس بخونم سرکار برم پیاده روی برم اما چه فایده وقتی باز برگردم تو خونه همون اوضاع خانواده بددهن و عصبی که مرده و زنده دخترشون هیچ اهمیتی نداره براشون ترم آخر هستم ثبت نام کردم برای کنکور ارشد اما چون نشد کل کتابامو کامل بخرم زیادی عقب موندم امسال که امیدی به قبولی ندارم ولی از سال جدید سعی میکنم بخونم

اگه بزارن آرامش بگیرم

خیلی تلاش کردم حال خودمو خوب کنم درس بخونم سرکار برم پیاده روی برم اما چه فایده وقتی باز برگردم تو خ ...

شرایط اینو نداری بری کتابخونه درس بخونی؟؟

منم تو خونه خیلی وقتا اعصاب نداشتم درس بخونم همش حرفای مسخره

میرفتم کتابخونه خیلی خوبه مثلا از صبح تا ظهر یا هی تایماشو طولانی میکردم

غذا هم با خودت ببری

خیلی تلاش کردم حال خودمو خوب کنم درس بخونم سرکار برم پیاده روی برم اما چه فایده وقتی باز برگردم تو خ ...

میفهممت خیلی درکت میکنم

شرایط سختیه ولی اون قوی بودنه از تو دل همین شرایط سخت میاد بیرون

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز