2777
2789
عنوان

خانوما بیاید لطفا شوهرم

1134 بازدید | 51 پست

من تو عقدم طلاهایی دوران عقدمو به مقدارش دادم به برادرم امانت تو شرایط بدی بود ولی همسرم نمی‌دونست

گفتم پسم میده  که یهو همسرم چند وقت پیش گفت میخام طلاهارو  قرض بابا آوردم یا قصدش این بود از من بگیره طلاها و نمیدونم دیگ ب هر دلیلی بود گفت من طلاها رو میخام منم راستشو گفتم اونم گفت طلاق  که بعد چند روز زنگ زد شرط گذاشت بیا پیش مامانم و بدون عروسی  منم نرفتم اونم گفت طلاق الان من باید چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگه داشتن طلا در خانه این روزهای گرانی  همه را وسوسه میکنه که قرض بگیرن ای لعنت به این طلا که زندگی ای را بهم بریزه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

اسی کار اشتباهی کردی چرا دادی برادرت؟پس بگیر از داداشت تو مسؤول زندگی خودتی نه برادرت

پس میگیرم اما اون گفت طلاق  بعد این شرط که همینجور بیا سر زندگی اینا بدون عروسی من نرفتم اونجوری لج کرده 

پس میگیرم اما اون گفت طلاق بعد این شرط که همینجور بیا سر زندگی اینا بدون عروسی من نرفتم اونجوری لج ...

الان عصبیه 

ناراحت نشی یکم حق دادم که عصبی بشه 

آروم میشه یادش میره چی گفته

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
الان عصبیه ناراحت نشی یکم حق دادم که عصبی بشه آروم میشه یادش میره چی گفته

می‌دونم اما مادرش می‌گفت دیگ نمیخاد ن بخاطر طلا می‌گفت چرا اینجوری نیومده سر زندگی 

میگه درخواست طلاق دادم 

طلای دوران عقد تو ک شوهرت خریده دادی قایمکی به برادرت حالا هم نتیجه رو ببین .هر کی باشه فکری میشه دختر ،اشتباه کردی ،اول زندگی قایم کاری اونم اینجوری معلومه قاطی میکنه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜