2777
2789
عنوان

خانوما بیاید لطفا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونم اما مادرش می‌گفت دیگ نمیخاد ن بخاطر طلا می‌گفت چرا اینجوری نیومده سر زندگی میگه درخواست طلاق ...

خواهر با ندونم کاری بهونه ی بدی دادی دستشون

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

من نمیفهمم چون شهرستان بودی طلاق میخواد یا چون طلا دادی به داداشت 

چیکارا کردی که انقد خودتو پایین میاری و تن میدی به تحقیراشون ؟ ببخشید ولی ادم نرمال وقتی عقد باشه اول زندگی که همه چی گل و بلبله شوهرش هی همش بگه طلاق فلان کارو کردی طلاق چپ بری طلاق راست بیای طلاق خودشم زده میشه و عزت نفس باعث میشه خودت اصلا اقدام کنی برای طلاق ولی انگار شما اشتباهاتی کردی که میترسی از گفتنشون و حق رو به شوهرت و خانوادش میدی اگر واقعا اینجوری نیست من دارم بهت میگم شخصیت ظلم پذیری داری و تا اخر عمرت با این اقا اذیتی یه فکری به حال خودت کن و حتما برو مشاوره

من نمیفهمم چون شهرستان بودی طلاق میخواد یا چون طلا دادی به داداشت چیکارا کردی که انقد خودتو پایین می ...

همین من کاری نکردم ن خیانت ن پر توقعی ن اذیت چون میگن شهرستان منو ول کردی ازت سرد شدم بعد قضیه طلاها دیگ بیشعور شد گفت یا این شرط یا تمام دادخواست طلاق  میدم 

قبل اینکه بفهمه طلاهارو فروختی

اون موقع یکسره میگف نمیخامت   اونقدرام خوب نبود بدم نبود مشکلات من از اینک میگه رفتی شهرستان منو ول کردی تاپیکامو بخون وقت داشتی

خواهر با ندونم کاری بهونه ی بدی دادی دستشون

آره بهانس همش 

الان من چی کنم آخه هنوز ابلاغیه نیومده دلم میخواد با شوهرم حضوری صحبت کنم من دلم طلاق نمیخاد می‌دونم افسردگی میگیرم خیلی بده تروخدا برام دعا کنین 

چمیدونم یهو گفت طلاق گفتم پس میدم بهت خانوادم اما گوش نکرد بعد چند روز این شرطش بود

فهمیده قایمکی دادی داداشت بهش برخورده 

خیلی کارت زشت بوده 

یعنی چی بدون مشورت اونم دوره عقد و نامزدی این کارا رو کردی