2777
2789
عنوان

خانوما بیاید لطفا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 51 پست
چمیدونم یهو گفت طلاق گفتم پس میدم بهت خانوادم اما گوش نکرد بعد چند روز این شرطش بود

اون دنبال بهونه بوده .که بگه طلاق .از یه طرفی هم میدونسته برادرت شرایط بدی داره به پول احتیاج داره .هانوادش پرش کردن که نکنه بله طلاهای تو رو بدن و.....

ولش کن بزار طلاق بده .نکبتی نثل اون نمی خواد برات پیدا بشه .ولش کن بابا .اصلا زیادی هم شلوغ کرد بگو گم کردم طلاها رو .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاهای دوران عقدش بوده

خب مگه واس ایشون نخریده؟!اگر ن ک چرا داده ب ایشون اگر اره خب ادم اختیار مالش و داره

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

کی گفته طلاها حتما باید دست اون باشه و دست تو نباشه مگه تو حق نداری از زندگی ، این شوهر برات خیری نداره که همش شر هست اصلا ادم حسابت نمیکنه فقط سیفونو بکش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خب مگه واس ایشون نخریده؟!اگر ن ک چرا داده ب ایشون اگر اره خب ادم اختیار مالش و داره

بالاخره مرده دوس داره شریکش صاف و صادق باشه 

منم بودم ناراحت میشدم

بنظرم کار اسی خیلی زشت تر بود اول کاری نباید پنهکاری میکرد

اسی توهم یکم محکم باش یجوری خودتونشون نده که می‌میترسی توروطلاق بده اصلا هم ناراحتیتو نشون نده این آدم خیلی پرو هست دیگه بزارخودش به پات بیفته نه توبهش محل نده

چی بگم واقعا خودمم مقصرم

ببین این کار وقتی که کنترل زیادی رو شوهرت نداری و هنوز از مادرش حرف شنوی داره اشتباهه 

حالا اون می شینه بهش میگه فلان و بهمان و شوهرت هم باور میکنه 

دختری؟ 

داداشت میتونه برگردونه طلا رو؟