من تو عقدم طلاهایی دوران عقدمو به مقدارش دادم به برادرم امانت تو شرایط بدی بود ولی همسرم نمیدونست
گفتم پسم میده که یهو همسرم چند وقت پیش گفت میخام طلاهارو قرض بابا آوردم یا قصدش این بود از من بگیره طلاها و نمیدونم دیگ ب هر دلیلی بود گفت من طلاها رو میخام منم راستشو گفتم اونم گفت طلاق که بعد چند روز زنگ زد شرط گذاشت بیا پیش مامانم و بدون عروسی منم نرفتم اونم گفت طلاق الان من باید چیکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی کار بدی کردی که از همسرت موضوع به این مهمی رو پنهون کردی، اما اونم حق نداشت اسم طلاق بگیره بنظرم حضوری برو باهاش برای بار اخر صحبت کن اعتراف کن که اشتباه کردی تکلیفتو مشخص کن اما اگر بازم گفت طلاق دیگه جدی طلاق بگیر چون مشخصه دنبال بهانه بوده این آقا
💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
و اینکه کار شماهم زشته بود اگ همسرت اینکارو ميکرد راضی بودی
بالاخره از اول کاری زشته پنهون کاری و حق داره همسرت عصبانی شه ولی ن درحدی ک بگه طلاق بگو طلاق بگیری ب چی میرسی اگ دوسم نداری بحثش جداس منتظر بهانه ک هیچ ولی اگ اینطور نیست داداشم کس غریبه ای نیست پیش تو خجالت کشید گفت برمیگردونم بین خودمون بود
چمیدونم یهو گفت طلاق گفتم پس میدم بهت خانوادم اما گوش نکرد بعد چند روز این شرطش بود
این دیگه چی میگه اولش اینه خدا ب اخرت رحم کنه این ک مسئله ای نیس طلای خودت بوده اختیارش و داشتی اصلا کم نیار و کوتا ه نیا ک هدفش اینه ازت اتو بگیره و تا اخر عمر کنفت کنه و تمکین کنی خواسته های نابجاش و دغت میده
خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔