2777
2789
عنوان

خانوما بیاید لطفا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت طلاق؟خدا نصیب نکنهمادرت چی میگه

مادرم بهشون گفتم باشه ما خودمون عروسی میگیرم ببریدش پیش خودتون خونه ندارع پسرت 

بعدا جهاز هم برایش می‌خریم خونه دار شد طلاهارم پسش میدم  اما قبول نکردن 

میگ چیکار کنم گفتم طلاق نشه عیب ندارع برو پیششون اما با ساک دستی نمیزارم بری

خیلی کار بدی کردی که از همسرت موضوع به این مهمی رو پنهون کردی، اما اونم حق نداشت اسم طلاق بگیره بنظرم حضوری برو باهاش برای بار اخر صحبت کن اعتراف کن که اشتباه کردی تکلیفتو مشخص کن اما اگر بازم گفت طلاق دیگه جدی طلاق بگیر چون مشخصه دنبال بهانه بوده این آقا

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

آره بهانس همش الان من چی کنم آخه هنوز ابلاغیه نیومده دلم میخواد با شوهرم حضوری صحبت کنم من دلم طلاق ...

خب باهاش حرف بزن عزیزم ان شاءالله که همه چی درست میشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

اگه طلاها رو همسرتون گرفته.... خیلی کار اشتباهی کردین بدون مشورت دادین به برادرتون.... اگه پدر تون گرفته یا خودتون به همسرتون ربطی نداشته 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

خب باهاش حرف بزن عزیزم ان شاءالله که همه چی درست میشه

آخه اصن جواب گوشیمو نمی‌ده یعنی برم دم خونشون زشت نیست یا اینکه برم در خونشون وایسم که بیاد بیرون

ب داداشت بگو پس بده 

و اینکه کار شماهم زشته بود اگ همسرت اینکارو ميکرد راضی بودی 

بالاخره از اول کاری زشته پنهون کاری و حق داره همسرت عصبانی شه ولی ن درحدی ک بگه طلاق بگو طلاق بگیری ب چی میرسی اگ دوسم نداری بحثش جداس منتظر بهانه ک هیچ  ولی اگ اینطور نیست داداشم کس غریبه ای نیست پیش تو خجالت کشید گفت برمیگردونم بین خودمون بود 

چمیدونم یهو گفت طلاق گفتم پس میدم بهت خانوادم اما گوش نکرد بعد چند روز این شرطش بود

این دیگه چی میگه اولش اینه خدا ب اخرت رحم کنه این ک مسئله ای نیس طلای خودت بوده اختیارش و داشتی اصلا کم نیار و کوتا ه نیا ک هدفش اینه ازت اتو بگیره و تا اخر عمر کنفت کنه و تمکین کنی خواسته های نابجاش و دغت میده

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔