2777
2789
عنوان

بچها بیاین یه لحظه واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دکتری رفته  وسواس فکری نداره یا وسواس

انقدر نامنظم هست اصلا اهمیت نمیده به تمیزی و ...ولی این رو مخشه فقطم رو بدن دیدم وقتی رژمیزنه حتما باید هماهنگ باشه یا وقتی یه دستش یا جایی از بدنش درد گرفت اعصابش خورد میشه چون اونطرفش درد نداره😧

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
فكر كنم ي جور وسواس فكريه بهش بگو حتما بره دكتر اين بيماريا خيلي سريع پيشرفت ميكنن 

اینکه قرینه داره مشخص وسواس داره دکتره نمیدونم از چی تعجب کرده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
انقدر نامنظم هست اصلا اهمیت نمیده به تمیزی و ...ولی این رو مخشه فقطم رو بدن دیدم وقتی رژمیزنه حتما ب ...

من که اطلاعاتی ندارم 

اما روانشناس بره حتما میتونن کاری کنن 

دکتر چی رفته بود دکتره تعجب کرده بود 

فکر کنم این هم یکی از علایم وسواس باشه 

حالا نوعش فرق داره 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
فكر كنم ي جور وسواس فكريه بهش بگو حتما بره دكتر اين بيماريا خيلي سريع پيشرفت ميكنن 

جدی؟اره همیشه فکر مرگم میکنه ولی قبلا اینطور نبود و همش میگه نکنه طوریم بشه یا شوهرش خانوادش حتی منم بعضی وقتا خیلی میگه مراقب خودت باش 

فک کنم بهتره یه کم مقاومت کنه

مثلا الان بره یکی از دستاشو بشوره

بعد بگه اونیکی رو نمیشورم

حتی اگ داشت اعصابش میریخت بهم بازم تحمل کنه و خودشو سرگرم کنه

از روزی 1 بار ترک عادتش شروع کنه

و هی زیادش کنه

مثلا فردا دوبار اینکار رو بکنه

پس فردا سه بار

هی زیادش کنه

بعد از چند وقت شرطی میشه دیگ وقتی یه دستشو بشوره خودش میگه اونیکی رو نمیشورم و میرم

بعدش آروم آروم وسواسش میره

فکر کنم این براش صدق کنه ها شایدم صدق نکنه 

آده مشاوره باید بره متخصص مغز و اعصاب خوب نیست برای این مشکل به نظرم 

در مورد سوتین هم از روزی نیم ساعت بستن شروع کنه

امروز نیم ساعت ببنده درش بیاره

فردا 45 دقیقه

پس فردا 1 ساعت

همینجوری زیادش کنه تا بشه 24 ساعت

دیگ عادت میکنه

من که اطلاعاتی ندارم  اما روانشناس بره حتما میتونن کاری کنن  دکتر چی رفته بود دکتره تعجب ...

اره گفت کسیو از دست دادی یا اتفاقی برات افتاده گفت نه حتی شوهرشم خیلی خوبه حرف نداره تا حالا هم کم نذاشته براش ولی این داره بدتر میشه 😔براش قرص داد ولی قرصای اعصاب وابستگی میاره میگن خوب نیست

جدی؟اره همیشه فکر مرگم میکنه ولی قبلا اینطور نبود و همش میگه نکنه طوریم بشه یا شوهرش خانوادش حتی منم ...

حتما بهش بگو بره پیش روانشناس

لطفا هم پیش کارشناس نرید

دکتری بره

روانشناس عمومی هم نباشه ها یا تربیتی

فک کنم بهتره یه کم مقاومت کنه مثلا الان بره یکی از دستاشو بشوره بعد بگه اونیکی رو نمیشورم حتی اگ ...

مرسی عزیزم ما پیش مشاوره نرفتیم اخه همش میگه اعصابم اعصابم ....مرسی حتما بهش میگم

جدی؟اره همیشه فکر مرگم میکنه ولی قبلا اینطور نبود و همش میگه نکنه طوریم بشه یا شوهرش خانوادش حتی منم ...

پس داره پيشرفت ميكنه😞

بفرستينش دكتر و حتما سعي كنيد حواسشو ازين حس پرت كنيد و بهشم القا كنيد بايد خودشم به اين حس توجه نكنه حرفاي مربوط به اين حسشو كه ميزنه بهش تلقيين كنيد ي حس زود گذره و اصلا مهم نيس ولي بايد بره دكتر 

حتما بهش بگو بره پیش روانشناس لطفا هم پیش کارشناس نرید دکتری بره روانشناس عمومی هم نباشه ها یا تر ...

حتما مرسی عزیزم