2777
2789
عنوان

شوهرم دوباره فیلم دیدنو شروع کرده طلاق بگیرم به نظرتون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 108 پست
اره والا😔هیچی هم کم و کسر ندارم. همه چیم اوکیه و خوشش هم میاد ازم ولی اینجوری میکنه

بنظرم دلیل دیدن این فیلما فقط یه چیز فانتزی هایی که طرف فکر میکنه تو زندگی عادی قابل اجراشون نمیتونه کنه...

ازش درباره فانتزیاس بپرس یا اگه دنبال هیجانه خیلی راه ها هست که بتونی هیجان و فانتزیاتون رو وارد جریان زندگیتون کنید......

البته هیجانات در چهار چوب باشن فانتزیاشم درست و منطقی باشن نه هر چیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون لحظه گوشی رو بگیر از پهنا بکن تو حلقش چ معنی میده اخه

موافقم👍👍 اینکارو هم کردم. یعنی بد برخورد کردم باهاش. ولی فایده نداشته متاسفانه. هرکاری بگی، کردم. رفتم موضوعاتی که میدیده رو درآوردم و در عمل اون کارها رو کردم ولی بازم فایده نداشته. بازم میره میبینه و منو ول میکنه😔

نه عزیزدلم کجاش خوبه. اگر قراره مثل مجرد ها زندگی کنی پس چرا اسم متاهل روی خودت بزاری و خودت رو اسیر اشپزی و خونه داری برای این اقا بکنی. بنظرم قابل درمانه از یه زوج درمانگر خوب کمک بگیر. به این زودی تسلیم نشو

هیییمیعنی هرکی خیانت نکنه، یعنی خوبه؟ یعنی توی ذهن شما فقط خیانت بد هست؟ جز اون هر بلایی هم سرتون بی ...

عزیزم فیلم دیدنش چه اثرای بدی گذاشته تو رابطتون یعنی کلا باهاتون ربطه ندارن ؟ مقایسه میکنه ؟

زندگیت رو سر فیلم خراب نکن بابا

نود و نه درصد مردها میبینن

شاید از یه جای دیگه کلافه و خسته است و یا فکرش درگیره که حوصله حرف های طولانی رو نداره

یا زیاد بهش گیر میدی که میگه من از تو نمی پرسم کجا میری تو هم نپرس

ببین همه چی رو در نظر بگیر

همچین مسائلی دلیل طلاق نمیشه

نه چرا طلاق بگیری

نباید از اول به روش میاوردی

بجاش باید روش کار میکردی مثل تشویق به نماز خواندن

تشویق به رفتن به مسجد

نباید رابطه عاطفیت رو باهاش قطع کنی اینجوری نیازش رو برای دیدن فیلم بیشتر میکنی بجاش خودت نیازهاش رو تا حد معقول برطرف کنید

نه عزیزدلم کجاش خوبه. اگر قراره مثل مجرد ها زندگی کنی پس چرا اسم متاهل روی خودت بزاری و خودت رو اسیر ...

آخه دکترهای خوب توی تهرانن. شهرستان دکترهاش زپرتی و خاله زنک هستن. چندین مشاوره رفتیم باهم هیچ مشکلمونو نتونستن حل کنن. بدتر حالمونو بد میکردن مشاورها

هیییمیعنی هرکی خیانت نکنه، یعنی خوبه؟ یعنی توی ذهن شما فقط خیانت بد هست؟ جز اون هر بلایی هم سرتون بی ...

یعنی از شما دوری میکنه ؟

اگه اینجوری باشه بله باید فکر چاره بود

اما طلاق باید آخرین راه حل باشه

بچه دارین ؟چندساله ازدواج کردین ؟

نه چرا طلاق بگیری نباید از اول به روش میاوردی بجاش باید روش کار میکردی مثل تشویق به نماز خواندن تشوی ...

آخه واسه نماز که باید یکم اعتقاد باشه. که نیست. به چیزای دیگه تشویقش میکنم مثل گیاهخواری که مثل روزه هست و خیلی نفس رو قوی میکنه. ولی نمیتونه حتی جلوی شکمشو بگیره. دیگه من چیکار کنم

در مورد موضوع آخر که گفتی، همه کار کردم براش. فایده نداره. من هیچی کم ندارم. چه توی ظاهر چه توی کارهایی که براش انجام میدم. سربسته گفتم دیگه امیدوارم متوجه شده باشی

😔شانسمه

موافقم👍👍 اینکارو هم کردم. یعنی بد برخورد کردم باهاش. ولی فایده نداشته متاسفانه. هرکاری بگی، کردم. ...

نیازت رو عنوان کن مسالمت امیز بگو اگر نمیتونی طلاقم بده بگو زوده ک پژمرده بشم از عوارضش بگو نابینایی ..انحراف دم دستگاهش زود انزالی زوال عقل بگو خل میشی میره پی کارش بترسونش

خب این کار خیانت نیست یا آسیبی به تو نمیرسونه که بهت قول میدم ۹۹ درصد مردا از این فیلما میبینن الکی ...

این آمار ۹۹ درصدی از کجا اومده؟؟؟؟؟من بواسطه شغلم با این مسائل تو جامعه ارتباط مستقیم دارم این حرف شما کاملا نادرسته طرف مقابل تو این رابطه به دلایلی که نمیتونم اینجا توضیح بدم کاملا آسیب میبینه ايشون باید تحت نظر یه مشاور یا روان درمان این کار رو کنار بذاره