2777
2789

از اول ازدواجمون معتاد دیدن فیلم های بعضی سایت هاست. 5ساله ازدواج کردیم. من چند ماه پیش فهمیدم این موضوع رو. جدی باهاش برخورد کردم و قول داد که دیگه نبینه. (روی رابطمون کاملا اثر منفی گذاشته این موضوع و گند زده توی رابطمون)

من فکر میکردم حل شده

اما الان دیدم دوباره شروع کرده..

طلاق بگیرم؟ چون همین الانم دچار طلاق عاطفی دارم میشم.. دارم ذهنمو مستقل میکنم ناخودآگاه و بدون اینکه خودم بخوام، شروع کردم مثل مجردها زندگی میکنم. آیا این خوبه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من مهم نیس ببینه یا ن

فیلمه دیگ ب من چ خودش عاقل و بالغه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
ترک دیدن این فیلما به این اسونیا نیس که بگه نمیبینم و بعد خیلی راحت دیگه نبینه...اگه همکاری میکنه بر ...

آخه فقط این موضوع نیست. از لحاظ روانی هم کلا دلش میخواد تنها باشه. وقتی زیاد حرف میزنم(حتی حرفهای خوب و مثبت)، دلش نمیخواد از یه حدی به بعد، بشنوه حرفامو. حوصلش سر میره. یا مثلا میگه من ازت سوال نمیکنم که کجا رفتی چیکار کردی، تو هم از من سوال نکن.

ولی کادو اینا همه چی میخره برام توی همه ی مناسبت ها.

برای من مهم نیس ببینه یا نفیلمه دیگ ب من چ خودش عاقل و بالغه

برا منم مهم نیست ولی وقتی باعث سردی در رابطت بشه و اذیت بشه بدنت و روانت، بهت مربوط میشه. چرا مربوط نباشه؟ پس واسه چی ازدواج کردیم؟

خب این کار خیانت نیست یا آسیبی به تو نمیرسونه که بهت قول میدم ۹۹ درصد مردا از این فیلما میبینن الکی ...

هیییم

یعنی هرکی خیانت نکنه، یعنی خوبه؟ یعنی توی ذهن شما فقط خیانت بد هست؟ جز اون هر بلایی هم سرتون بیاد، میگین اشکال نداره؟

داخل پرانتز نوشتم فیلم دیدنش روی رابطمون کاملا اثر بدی گذاشته و گند زده به رابطمون. یعنی من اینجا تنها موندم و کسیو ندارم باهاش تخلیه بشم و اذیت دارم میشم، آقا هم میره تنهایی کارشو میکنه. خب این اشکال نداره به نظرتون؟!