2777
2789
عنوان

بچها بیاین یه لحظه واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 40 پست
اره گفت کسیو از دست دادی یا اتفاقی برات افتاده گفت نه حتی شوهرشم خیلی خوبه حرف نداره تا حالا هم کم ن ...

ارثی هم میشه 

من مامانم همیشه نگران اتفاقی بیافته مثلا زنگ بزنه من جواب ندم اینقدر نگران میشه فکر میکنه اتفاقی افتاده یا برادرم یبار جای میرفت خیلی دیر رسید بااینکه مامانم باهاش هر نیم ساعتم حرف زده بود باز حالش بد شده بود برده بودن دکتر سرم و...

منم یکم حالت نگرانی دارم الان اما به شدت مامانم نیست کنترلش میکنم باید بی خیال باشه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس داره پيشرفت ميكنه😞 بفرستينش دكتر و حتما سعي كنيد حواسشو ازين حس پرت كنيد و بهشم القا كنيد بايد ...

اره قبلا شاد بود همیشه پایه بیرون رفتن الان نه حتی ورزششم ول کرده میگه بی فایدس بیخوده ...حتما میبرمش 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
مرسی عزیزم ما پیش مشاوره نرفتیم اخه همش میگه اعصابم اعصابم ....مرسی حتما بهش میگم

ببخشيد اينو ميگم ولي فكر موضوع حاد تر از روانشناس شده به ي دكتر اعصاب مراجعه كنيد اگر لازم باشه خودشون به روانشناس معرفيتون ميكنن

ارثی هم میشه  من مامانم همیشه نگران اتفاقی بیافته مثلا زنگ بزنه من جواب ندم اینقدر نگران میشه ...

فعلا ک بدتر داره میکنه رانندگیش حرف نداره ولی الان کنار دستم یا هرکی دیگ  ک میشینه انگار میخوای چپ کنی ماشینو خودشو سفت میچسبونه به صندلی

ببخشيد اينو ميگم ولي فكر موضوع حاد تر از روانشناس شده به ي دكتر اعصاب مراجعه كنيد اگر لازم باشه خودش ...

بردیمش همون اول ولی دکترش قرص ضد استرس داد ک اونم فاسده نداشت 

بردیمش همون اول ولی دکترش قرص ضد استرس داد ک اونم فاسده نداشت 

دكتر بهتر ببريدش 

با توجه به حرفي كه راجع به ماشين زدين من تقريبا مطمئنم نياز به درمان به دارو داره 

ي چيزيم كه هست اين بيماريا جوريه كه اين ادما كم كم به دكتر رفتن و درمان مقاوم ميشن پس بايد عجله كنيد 

دكتر بهتر ببريدش  با توجه به حرفي كه راجع به ماشين زدين من تقريبا مطمئنم نياز به درمان به دارو ...

ممنونم عزیزم حتما