2777
2789
عنوان

خسته شدم

195 بازدید | 9 پست

من مادربزرگم دو روز پیش فوت کرده و ما خونمون گیلانه ولی اهوازی هستیم و مامانم مجبور شد بره اهواز 

چون بابام امسال دچار مشکل قلبی شده نمیتونه رانندگی کنه واسه همین مامانم بلیط اتوبوس گرفت و رفت 

بعد من با خواهر بزرگترم و برادر کوچکترم موندم اینقد دارم عذاب میکشم که نگید من میرم از ساعت ۶ صبح بیدار میشم خونه و وسایل و ... رو مرتب میکنم صبحانه درست میکنم عذاب تو انجام دادن کارنیست 

خواهرم با اینکه بزرگتره میاد فقط بهم میگه برو این کارو بکن برو اون کارو بکن و منو خدمتکار خودش فرض کرده

و برادرم هم کپی اخلاق خواهرمه حالا اگه فقط فرمان میداد و میگفت اونو انجام بده و اینو انجام بده خوبه ولی میاد دعوام میکنه و کتکم میزنه با اینکه من ۱۶ سالمه اون کاری انجام نمیده و پدر و مادرم اصلا تا الان منو کتک نزدن ولی دیگه واقعا نمیکشم حتی به فکر خود کش ی و فرار از خونه شدم هر چقدر که بدوم تموم نمیشه اینقدر گریه کردم حتی پوستم قرمز شد و دست نیزنم دردم میکنه موهام ریزش شدید داره نمیدونم چیکارشون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارها رو تقسیم کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

انجام نمیدن مگه حرفامو گوش میدن

تو هم نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

تو هم نکن

خو بابام چی ؟

مامانم ؟

خونه ؟

وسایل ؟

نمیتونم 

شب اینقدر وسایل از اشپز خونه در اوردم که دوساعت موندم بیرون بشورمشون چون داخل زیاد جا نیست بعد که رفتم بیرون هیچ کس نیومد کمکی چیزی کنه یا حتی ببینه مثلا فلانی کجاست و چیکار میکنه 

میتونم بگم که من با یه خواهر روانی زندگی میکنم

خو بابام چی ؟مامانم ؟خونه ؟وسایل ؟نمیتونم شب اینقدر وسایل از اشپز خونه در اوردم که دوساعت موندم بیرو ...

گفتم که نکن تا تکلیف روشن بشه

گفتم که نکن تا تکلیف روشن بشه

بابام هم باهاشون صحبت کرد هیچی به هیچی 

بعدا یه بار خیلی اذیتم کردن اینقدر گریه کردم که نفسم میگرفت بعد که منو اینجوری میدیدن کمکم نمیکردن بهم میگفتن فیلم بازی نکن با اینکه من نمیدونم اصلا چجوری فیلم بازی کنم 

و تا اینکه یه ذره بشینم استراحت کنم بهم میگن تو که همیشه نشستی و کاری انجام نمیدی 

بابام هم باهاشون صحبت کرد هیچی به هیچی بعدا یه بار خیلی اذیتم کردن اینقدر گریه کردم که نفسم میگرفت ب ...

من گفتم نکن دیگه خودت میدونی