2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا شدید کردیم

743 بازدید | 64 پست

دیشب گفتم ک رفته بود خونه مادرش منم خونه مادرم بودم وقتی اومد دنبالم خیلی خوشحال بود و باهام خوب بود ولی بعد سر هیچ و پوچ ی دعوای اساسی کردیم کلی ب خانواده ام توهین کرد و شب منو از خونه بیرون کرد!!!ولی من باز اومدم خونه و گفتم تو گمشو بی غیرت من چرا برم بیرون اونم رفت و گفت میرم ایندفعه دیگه منو نمیبینی  بعد ی ساعت برگشت اولش درو باز نمیکردم بعد باز کردم اومد تو ،،، از دیشب اون تو پذیرایه من تو اتاق،  حالم ازش بهم می‌خوره توهین کرد بهم خیلی بنظرتون چیکار کنم؟؟؟ امروز اصلا نمیخام ببینمش و باهاش روبرو بشم ؟؟؟ بنظرتون چیکار کنم ک احترامم حفظ شه و بفهمه عن خوری کرده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پُرش کردن.نذار تنها بره خونه مادرش

اخه اولش خیلی خوش اخلاق بود ولی انگار داش ادا در می آورد فیک بود ،،،،خیلی بد ذاته اصلا رو نمیکنه ک چی بهش گفتن فقط اول دعوا پدرشو خیلی بالا برد و تو سر خانواده من زد من از اینجا شک کردم !

بنظرت اونا پرش کردن درسته؟؟؟ مادرم بهم میگف نزار تنها بره و بیاد آخه اولش خوب بود ولی بعد یهو ی دعوا ...

حتما آنها پرش کردن ولی خودشم بی تقصیر نیس یعنی ذهن اش آمادگی پذیرش آن بد گویی ها رو داشته..

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....