2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

165 بازدید | 21 پست

سلام دوستان،من میخام ازیه پیج خرید کنم قیمت هاش خوبه دایرکت جواب نمیدن ،ازطریق سایت باید خریذ کنی بیشتز لباس ها زده ازسایز۴۴تا۵۴ مثلا،شما تاحالاهمچین چیزی خریدید،مثلا من سایزم ۴۸ باشه همیشه سایز۴۸ سفارش دادم کسی تجربه داره،که اگه بخرم زیاذی گشاد نباشع؟

گشاد باشه راه داره ولی تنگ باشه نمیشه کاریش کرد

من برای بچم میخرم سایز بندی درسته

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

همیشه از جای معتیر خرید کنسد

مثل دیجی کالا تب باسلام و...

از دیجیکالا هم خواستید بخرید نظرات کاربران رو بخونید

وببینید نظر در مورد کدوم فروشگاه مثبته کدوم منفی

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشته فری سایزاگه بخرم به نظرت بدوامیسه

نمیدونم،اگہ دور سینہ وباسن زیاد نباشہ برات، شما سایز۴۸ هستے حد وسطے تو سایزهاشون

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

اگہ قیمتش مناسبہ وگرون نیست میتونے یدونہ سفارش بدے وقتے رسید، سایزش براے سفارشهاے بعدے دستت میاد

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
اینجا معتبرهس فقط درموردسایزخواستم بدونم

سایت ها اکثرا معتبرن من سیسمونی کامل از سایتا خریدم همه چی خوب و ارسال بموقع بود

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

واااااای تروخدا یه هیچ وجه اینترنتی اژ سایت و از پیج خرید نکن

من از ی سایتی که مطمئن هم بود تو خرید پنجم سرم کلاه رفت پشتیبانی نکرد پولمو خورد

خدا لعنتش کنه انشاالله کارگاهش و چرخ هاش آتش بگیره بدو دنبال پول و ب دستش نیاره

واااااای تروخدا یه هیچ وجه اینترنتی اژ سایت و از پیج خرید نکن من از ی سایتی که مطمئن هم بود تو خرید ...

اسمش بگو ماهم خرید نکنیم ازش؟