2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا شدید کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 64 پست
حتما آنها پرش کردن ولی خودشم بی تقصیر نیس یعنی ذهن اش آمادگی پذیرش آن بد گویی ها رو داشته..

اره ، من بهش گفتم دلم گرفته امشب دور بزنیم وقتی اومدی از لج دیر اومد دنبالم آخر شب 

جوری پُرش میکنن که حتی خودش هم نمیفهمه.کافیه مادرش بگه پسرم دخترای امروز مث ما نیستن هی سختی بکشیم هیچی شوهرمون برامون نمیخرید .مدام هم بچه میووردین.هیچ رفاهی هم نداشتیم.همین کافیه برای پسرش  که بفهمه باید تو سختی بذاره زنش رو و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوری پُرش میکنن که حتی خودش هم نمیفهمه.کافیه مادرش بگه پسرم دخترای امروز مث ما نیستن هی سختی بکشیم ه ...

اره مخصوصا ک مادرش با سوالات بی موردش مخ آدم پر میکنه ، همینکه ی سوال از طرف بپرسی راجب وضیعتش بسه ک بخوای کوکو کنی

اره ، من بهش گفتم دلم گرفته امشب دور بزنیم وقتی اومدی از لج دیر اومد دنبالم آخر شب

حرف حسابش چیه از چی بیشتر بهانه گیری میکنه به رفت و آمدهای تو به خونه مادرت گیر میده؟ رابطه او با مادرت تیره است؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

حرف حسابش چیه از چی بیشتر بهانه گیری میکنه به رفت و آمدهای تو به خونه مادرت گیر میده؟ رابطه او با ما ...

نه فقط الکی هی وقتی اومد دنبالم گف چرا ناراحتی مادرت پرت کرده باز و ب مادرم توهین کرد در صورتی ک وقتی اومد دنبالم مادرم رفت لبه در بهش تعارف زد

خب اول منو بیرون کرد ، ابن آدم بنظرت غیرت داره؟؟؟ منو اصلا دوس داره؟ حالا کار خوبی کردم بیرونش کردم ...

آره .صبر کن ی کم بدون توهین صبر کن ببین میخواد چکار کنه.

مطمئنا اونم دوس نداره طولانی خونه مادرش بمونه

نه فقط الکی هی وقتی اومد دنبالم گف چرا ناراحتی مادرت پرت کرده باز و ب مادرم توهین کرد در صورتی ک وقت ...

این مرد تحت نوذ خانواده اش است و از خودش اقتداری برای آنها نداره و فقط اقتدارش متاسفانه برای توست ....

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

2790
2778
2791
2779
2792