2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا شدید کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 64 پست
اهوم خیلی بده 😔😔چیکار کنم

کآری نمیشه مگه معجزه بشه آخه قرار نیس تو یک مرد رو عوض کنی تو باید طرز فکر خانواده اش رو هم عوض کنی که این سخت و حتی غیر ممکنه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا خیلی ساده هستن فقط ظاهر قضیه رو میبینن. سعی کن خودت رو خیرخواه مادرش نشون بدی فقط در کلام.مثل مادرشوهرا که حرفاشونو میزنن آخر میگن قدر زنت رو بدون یه وقت دست روش بلند نکنی🙄.یه وقتایی میوه بخر برو خونه مادرشوهرت .تنهایی نه با شوهرت.

آره افرین، بنظرت چطور اول ک اومد خوشحال بود؟؟

خانواده اش فقط بد گویی که نمیکنن بهش میگن اگه مثلا فلان کار رو بکنی نتیجه اش اینطوری میشه بعد یک عمر راحتی احتمالا او داشته به نتیجه طلایی که منتظرش بوده فکر میکرده....راستی شغل همسر چیه؟ کدوم شهر هستین؟ 

بنظرت اونا پرش کردن درسته؟؟؟ مادرم بهم میگف نزار تنها بره و بیاد آخه اولش خوب بود ولی بعد یهو ی دعوا ...

اینطوری باشه شما هم نباید تنها بری،با این حرف مادرت اونم داره شما رو پر میکنه

خانواده اش فقط بد گویی که نمیکنن بهش میگن اگه مثلا فلان کار رو بکنی نتیجه اش اینطوری میشه بعد یک عمر ...

وقتی خونه مادرش بود ی زنگ یا پیامم بمن نداد حتی جلو اونا این بیشتز منو آتشی میکنه ،،، من اصفهانم عزیزم شوهرم شغلش ازاده 

فک کنم خواهر شوهری

نه ولی عروس هستم، مادرم اگر بتونه منو پر کنه به جون شوهرم وبگه نزار تنها بره ومن قبول کنم وناراحت بشم از رفتن به خونه ی پدرش واخم کنم پس شوهر هم می‌تونه از مادرش پیروی کنه،درضمن مگه خواهر شوهر هیولا هست خودت برادر نداری مادرت برادر نداره،

وقتی خونه مادرش بود ی زنگ یا پیامم بمن نداد حتی جلو اونا این بیشتز منو آتشی میکنه ،،، من اصفهانم عزی ...

چند تا خواهر شوهر داری ؟ کدومشان بیشتر برات غیر قابل تحمله؟

2790
2778
2791
2779
2792