2777
2789
عنوان

بدترین تصمیم زندگیم پزشکی خوندن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 104 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره راهش فقط کنکوره منم دیگه توان کنکور دادن ندارم

ترم ۴بودی درسته هنوز زوده واسه نا امیدی دیدت و تغییر بده صبر کن فیزیوپات کخ بیای درسا بهتر میشع شاید اون موقع بیشتر دوست داشته باشی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
عه من نمیدونم شاید الان تغییر کرده زمان ما بود:((((عزیزم همه‌ی مسیر خوب و قشنگه ها ولی دوران اینترنی ...

آره تغییر کرده

ان شاالله 

سخته واقعا اینکه از همین اول راه با پشیمونی دارم ادامه میدم 

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

طب اورژانسم:((

منم داخلی هستم تو گپ هستیم با ۱۰تا اینترن ۹تا کشیک بهم خورده فردا هم مورنینگ داریم ۳تا هم بیمار دارم قراره راند بشه هیچ شناختی هم روشون ندارم از این بدتر نمیشه😅

به این فکر کن ۷سال گذشت اینم میگذره

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اره غصه نخور حتما یه مصلحتی بوده به نکات مثبت شغلت فکر کن به جایگاه اجتماعی به روزای خوبه آیندهمیفهم ...

عزیزم ممنونم که انقدر مهربونی.

ولی من برگردم عقب واقعا به نظرم میرفتم معلمی.

خیلی رشته‌ی قشنگی دارین.

کلا هررشته‌ای به جز رشته‌ای که کشیک داشته باشه.

من انقدر از نظر روانی فرسوده شدم که نمیتونم برات توصیف کنم.

الان ۶ هفته مونده تا اتمام درسم ولی حتی کمترین استرس‌ها میتونن از پا درم بیارن. هوف انقدر نیاز به تراپی و مشاوره دارم که نگو... شش ماه طول میکشه تا دوباره سرپا شم واقعا...

ترم ۴بودی درسته هنوز زوده واسه نا امیدی دیدت و تغییر بده صبر کن فیزیوپات کخ بیای درسا بهتر میشع شاید ...

والا از ترم یک همینم 

مثلا با علاقه اومدم این رشته پشت کنکور موندم بخاطرش ولی از همون ترم یک فهمیدم اشتباه اومدم

میگن فیزیوپات سخت تره که از علوم پایه :(

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

ارزوی چندین ساله من ای خداااا :(

ای بابا:(((

منم آرزوم بود یه زمانی ولی فهمیدم همیشه ارزو کنم خدایا اون چیزی که به صلاحمه برام پیش بیار نه اون چیزی که من خبر ندارم ازش و اصرار میکنم که پیش بیاد.

برم انصراف بدم پس🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️چرا خب استارتر؟با سهمیه رفتی؟

نه عزیزم بدون سهمیه و هیچی پارتی‌ای.

جزو رنک ورودی‌مونم هستم.

ولی خسته ام الان:(((

نیاز به استراحت دارم هوف

والا از ترم یک همینم مثلا با علاقه اومدم این رشته پشت کنکور موندم بخاطرش ولی از همون ترم یک فهمیدم ا ...

منم همینجور بودم فیزیوپات سخت تر هست چون بلاک بلاک میشه وقتت کمتره ولی درسا کاملا وارد حیطه پزشکی میشه حس پزشک بودن بهت دست میده درس های علوم پایه به جز فیزیولوژی و اناتپمی بقیش بنظرم به درد نمیخوره همین دوتا هم البته تکرار میشه قسمت های مهمش